John Juniors

Dinerbon Amsterdam John Juniors
Adres
Develstein 100C
1102AK Amsterdam
Telefoon
06-11885318
Dinerbon Amsterdam John Juniors
Dinerbon Amsterdam John Juniors
Dinerbon Amsterdam John Juniors

U kunt nu ook met uw Dinerbon terecht bij John Juniors in het World of Food. Dit is met haar oppervlakte van 3000 m2 het grootste horecatrefpunt van Amsterdam. In een oude parkeergarage is een foodcourt gerealiseerd met ruim vijfentwintig internationale eetkraampjes. Zo ook John Juniors! Dit is een unieke eetgelegenheid waar u terecht kunt voor de heerlijkste barbecue- en grillgerechten. Kom gauw langs voor een ware culinaire smaakexplosie!

De vleesliefhebber is bij John Juniors aan het juiste adres met zijn of haar Dinercheque. Maar toch wordt er ook veel aandacht geschonken aan gerechten met vis, groenten en vleesvervangers. Iedereen die van lekker eten houdt, is van harte welkom. Alle producten worden zorgvuldig en vakkundig uitgezocht op versheid en kwaliteit. Ook maakt eigenaar John Diego Zeefal zo min mogelijk gebruik van verwerkte producten. Gezond en heel erg lekker! Onder de stampende beat van hiphop maken ze de heerlijkste grillgerechten en torenhoge hamburgers. Op de overzichtelijke kaart vindt u ook lamskoteletten, spareribs en chicken wings. Om de vingers er bij af te likken! John Juniors staat trouwens bekend om haar heerlijke broodje met buikspek. Probeer ‘m nu in ruil voor uw Dinerbon!

Bijzonder aan John Juniors is dat de gerechten voornamelijk volgens Amerikaanse bereidingswijze worden klaar gemaakt, maar dat er ook veel Surinaamse kruiden worden gebruikt. Door deze kookstijlen te combineren bieden ze bij John Juniors unieke fusion gerechten. In combinatie met de gezelligheid van het World Of Food beleeft u hier een onvergetelijke avond. Neem ook uw Dinercheque mee!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10