Juice By Nature

Dinerbon Amsterdam Juice By Nature
Adres
Warmoesstraat 108
1012 JJ Amsterdam
Dinerbon Amsterdam Juice By Nature
Dinerbon Amsterdam Juice By Nature

Midden in het bruisende en gezellige centrum van Amsterdam vindt u de groene en gezonde oase Juice by Nature. Juice by Nature is een bar waar u terecht kunt voor vers geperste sappen en smoothies en gezonde hapjes en gerechten. Juice by Nature maakt gezond eten zo lekker als het maar zijn. Gezond en lekker eten kun je natuurlijk gewoon doen met je dinerbon of dinercheque.

Ons aanbod is geschikt voor ontbijt tot en met diner en alles wat daartussen zit. U bent van harte welkom om gewoon even langs te komen voor een verse sap en weer verder te gaan, maar u kunt ook heerlijk uw tijd nemen en kennis maken met onze bijzondere en creatieve gerechten, die allemaal gezond zijn. Natuurlijk hebben wij ook een enorm vegan aanbod waar u de hele dag door voor langs kunt komen.  Kom onze verse sappen, power shots, groene salades en wraps en de lekkerste koffie van Amsterdam proberen met uw dinerbon of dinercheque.

Wij hopen u snel te mogen verwelkomen in onze groene oase midden in Amsterdam. U kunt bij ons even tot rust komen en weer energie krijgen van onze producten die allemaal zijn gemaakt van verantwoorde en gezonde ingredienten. Tot snel!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10