Kims Burgers & Sandwiches 

Dinerbon Amsterdam Kims Burgers & Sandwiches 
Adres
Van der Pekstraat 138
1031 EJ Amsterdam
Telefoon
020 636 0235
Dinerbon Amsterdam Kims Burgers & Sandwiches 
Dinerbon Amsterdam Kims Burgers & Sandwiches 

Wanneer u in Amsterdam bent en trek hebt in een heerlijk broodje of een malse burger, dan bent u bij Kims Burgers & Sandwiches aan het juiste adres. Dit restaurant bevindt zich aan de Van der Pekstraat 138 in Amsterdam-Noord. Naast dat je hier fijn kan zitten om van een broodje te genieten, is het ook mogelijk om via de website of via Thuisbezorgd te bestellen. Zo kunt u ook thuis een heerlijke sandwich eten, zonder dat u ook maar de deur uit hoeft.

 

Aan wat voor broodjes kunt u dan zoal denken? Wat in ieder geval al fijn is, is dat u zelf uw favoriete brood kunt kiezen, zoals een witte/bruine pistolet of een Italiaanse bol. Verder is er een ruime keuze uit allerlei soorten sandwiches. Zo zijn er warme sandwiches met bijvoorbeeld hete Surinaamse kip of met een kroket. Ook zijn er veel soorten hamburgers te kiezen. Er zijn burgers van kip, lam, rund, kalf en vega. Er is dus ook bij de burgers genoeg te kiezen. Daarnaast zijn er nog luxe broodjes, met bijvoorbeeld geitenkaas of carpaccio. Ook zijn er salades, broodjes gezond, broodjes met verschillende vleeswaren of kaas en panini’s.

 

Heeft u nou trek in een heerlijk broodje en bent u toevallig in Amsterdam-Noord? Of heeft u geen zin om de deur uit te gaan, maar heeft u wel trek in een lekkere burger? Dan is Kims Burgers & Sandwiches perfect voor u. Kom langs of bestel uw broodje op maandag tot en met vrijdag tussen 9:00 en 18:00 of op zaterdag tussen 10:00 en 17:00. Vergeet bij het betalen niet uw dinerbon of dinercheque in te leveren, want dit is mogelijk bij Kims Burgers & Sandwiches.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10