Knabbel en Babbel

Dinerbon Amsterdam Knabbel en Babbel
Adres
Europaplein 59
1078GW Amsterdam
Telefoon
020 337 5259
Dinerbon Amsterdam Knabbel en Babbel

Wanneer u op zoek bent naar een leuke bestedingsmogelijkheid voor uw dinerbon in de bruisende hoofdstad van ons land, Amsterdam? Bij Eetcafé Knabbel en Babbel aan het Europaplein 59. Knabbel en Babbel is een gevestigde naam in de buurt en het is dan ook vaak gezellig druk. In de zomer zit het terras vol met Amsterdammers die de dag afsluiten met een goede maaltijd en een biertje. Een bezoek aan Knabbel en Babbel is een goede manier om een echte Amsterdamse avond te beleven met uw dinercheque, als bodem voor een lange avond of juist als afsluiter van een dag winkelen of cultuur snuiven in de hoofdstad.

Knabbel en Babbel is meer dan een eetcafé alleen. U kunt er ook gezellig lunchen, dineren of borrelen. De specialiteiten van het eetcafé zijn vis en vleesgerechten, maar vegetarische gerechten zijn op aanbod verkrijgbaar en er staan ook frisse maaltijdsalades op het menu. De gastheren en gastvrouw staan elke middag en avond weer klaar om u te ontvangen en te voorzien van onvervalste Amsterdamse gezelligheid. Dit maakt het eetcafé de perfecte locatie om met vrienden, collega’s of familie samen te komen.

Kom zelf ervaren hoe gastvrij Knabbel & Babbel is en hoe het is om in een uniek Amsterdams eetcafé te lunchen of te dineren. Het eetcafé bevindt zich op loopafstand van station RAI en is goed bereikbaar met de tram. Knabbel & Babbel heet u graag welkom met uw dinercheque!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10