Koetjes en Kalfjes Amsterdam

Dinerbon Amsterdam Koetjes en Kalfjes Amsterdam
Adres
Gustav Mahlerplein 14
1082 MA Amsterdam
Telefoon
020 - 6440811

Met uw Dinerbon kunt u op de Amsterdamse Zuidas ontspannen lunchen en dineren bij Koetjes en Kalfjes Amsterdam. De Zuidas is het zakelijke hart van Amsterdam en is een toplocatie met internationale allure. De stoere bistro Koetjes en Kalfjes past hier perfect bij. Overdag is de Zuidas het kloppende hart van de Amsterdamse zakenwereld, maar ’s avonds is het een mondaine omgeving waar u kunt genieten van een gezellig hapje eten. Bij Koetjes en Kalfjes hanteren wij een no-nonsense benadering van eten. Verse producten staan daarin centraal en we zorgen ervoor dat onze gasten goed kunnen eten voor een betaalbare prijs. Met uw Dinerbon is Koetjes en Kalfjes dan ook de perfecte plek voor een lekkere lunch, een smakelijk diner en een lange, gezellige avond. De inrichting is blits, strak en modern te noemen, maar tegelijkertijd is het ook zeker wel gezellig bij Koetjes en Kalfjes. Een vleugje chic hoort daar in ons geval ook bij.

Met uw Dinerbon staan wij voor u klaar tijdens de lunch, de high-tea en natuurlijk het diner. Na een dag hard aandelen handelen is het natuurlijk goed uitrusten. Schuif dan gezellig bij ons aan en geniet van onze menukaart, die veel Franse en internationale invloeden verraadt. Onze menukaart is vooral eigenzinnig. Laat u culinair verrassen door onze keukenbrigade. Ook de ‘Chef’s special’ de dagelijkse specialiteit van de chef is het overwegen waard. Lekker afwisselend dus!

Kom een keertje met uw Dinercheque langs bij Koetjes en Kalfjes op de Zuidas. Wij hopen dat u binnenkort een keer bij ons op bezoek komt!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10