La Madonna

Dinerbon Amsterdam La Madonna
Adres
Nieuwendijk 33
1012 MA Amsterdam
Telefoon
020 - 6205325
Dinerbon Amsterdam La Madonna
Dinerbon Amsterdam La Madonna
Dinerbon Amsterdam La Madonna

La Madonna is bij uitstek de plek in Amsterdam waar u heerlijk Italiaans kunt eten. Het restaurant bevindt zich op de Nieuwendijk, dichtbij Amsterdam Centraal Station en is dus goed bereikbaar. De Nieuwendijk staat bekend als één van de beste winkelstraten van Amsterdam en La Madonna biedt een moment van rust en kwaliteit in deze drukke omgeving. Met uw Dinerbon kunt u zich bij La Madonna even echt in Italië wanen. Gebruik de Dinerbon bij La Madonna ook voor uw verjaardag, reünie of een speciaal diner met familie of collega’s. De chef combineert het beste uit de traditionele keuken met het lekkerste uit de moderne gastronomie en bereidt al het eten met veel zorg en aandacht. Alle gerechten bij La Madonna ademen Italië. Het ruime menu biedt heerlijke pasta’s, pizza’s en salade. De vlotte bediening bij La Madonna staat altijd klaar om u een fijne maaltijd te bezorgen. Wij staan voor professionele, doch persoonlijke bediening.

Als u dus even wilt ontsnappen aan de drukke stad en u zich liever even in de mediterraan waant, kom dan dineren bij La Madonna. Met uw Dinerbon kunt u hier voor een goede prijs van echt Italiaans eten genieten, gekenmerkt door dagvers vis en vlees, zongerijpte groenten en fruit en overheerlijke verse pasta. Alles uiteraard bereid door onze gepassioneerde chef.

Wij hopen u snel welkom te kunnen heten bij La Madonna met uw Dinercheque. Of u nu even binnen komt wippen voor de lunch of uitgebreid wenst te dineren, tot snel!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10