La Madonnina

Dinerbon Amsterdam La Madonnina
Adres
Rembrandtplein 12a
1017 CV Amsterdam
Telefoon
020 - 5286380
Dinerbon Amsterdam La Madonnina
Dinerbon Amsterdam La Madonnina
Dinerbon Amsterdam La Madonnina

Bij La Madonnina waant u zich bijna in Italië. Laat u eens meevoeren naar mediterraanse sferen en ervaar dat Italië dichterbij is dan u denkt.  Geniet van de uitgebreide Italiaanse cuisine en dat in hartje Amsterdam. La Madonnina bevindt zich op het beroemde Rembrandtplein. Bent u moe van een dagje Amsterdam? Dan kunt u hier neerstrijken en genieten van een van onze heerlijke Italiaanse gerechten. Bij La Madonnina bent u van harte welkom ook met uw dinerbon.

Zon, cultuur, lekker eten en drinken, dat kunt u allemaal vinden op het Rembrandtplein bij La Madonnina. La Madonnina zorgt ervoor dat u helemaal niet meer naar Italië hoeft, wij halen Italië naar Amsterdam toe. Heeft u ook een hunkering naar de immens populaire Italiaanse cuisine? Dan kunt u met gemak bij ons aanschuiven. Bij La Madonnina kunt u genieten van het échte Italiaanse eten. Zo bieden wij u de keuze uit heerlijke pizza’s, pasta’s en andere wereldberoemde Italiaanse gerechten. Rembrandtplein, een van de drukste plekken van Nederland. Wilt u ontsnappen aan de enorme drukte van Amsterdam? Stap dan eens bij ons binnen en geniet van de rustige mediterrane sfeer die in ons restaurant hangt. Verzilver hier uw dinercheque en geniet van onze rustige mediterraanse setting.

Wanneer het weer het toelaat kunt u ook plaatsnemen op ons ruime terras. Op ons terras kunt u genieten van uw lekkere Italiaanse maaltijd en kijkt u uit op het levendige Rembrandtplein. Het zal u werkelijk waar niet vervelen.

Komt u snel een keer langs? Wij zien u graag verschijnen, ook met uw dinerbon!

 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10