Luden Amsterdam

Dinerbon Amsterdam Luden Amsterdam
Adres
Spuistraat 304-306
1012 VX Amsterdam
Telefoon
020 622 8979
Dinerbon Amsterdam Luden Amsterdam
Dinerbon Amsterdam Luden Amsterdam

Bent u op zoek naar een leuke tentje in Amsterdam waar u met uw dinerbon kunt gaan lunchen of dineren? Kom dan eens langs bij Luden! Luden is een gezellig en sfeervol restaurant dat aan Amsterdammers en aan bezoekers van de stad een omgeving proberen te bieden waar zij zich op hun gemak voelen. Dit kan zijn in de grote zaal, in de gezellige brasserie of ok een van de terrassen aan de voor of achterzijde van het water. Het restaurant is centraal gelegen in Amsterdam aan de Spuistraat en een bezoek aan Luden Amsterdam met uw dinercheque is dan ook ideaal te combineren met een dagje winkelen of andere leuke activiteiten ondernemen in de hoofdstad van ons land.

Op het menu bij Luden Amsterdam staan de meest uiteenlopende gerechten met vlees, vis of vegetarische ingrediënten. Alles is vers en smaakvol en het keukenteam doet zijn best om van iedere avond weer een culinair feestje te maken. Begin de avond met een lekker soepje van tomaat met een scheutje room, of met een vissalade met gerookte zalm, tonijnsalade, Hollandse garnalen en gerookte makreel. Vervolgens kunt u genieten van onder andere varkenshaas met Stroganoff saus, die wordt geserveerd met roseval aardappels en gemengde groenten of van een vegetarische hamburger met ui, tomaat, brie en truffelmayonaise.

Klinkt een bezoek met uw dinerbon aan dit gezellige, Amsterdamse restaurant u als muziek in de oren? Kom dan snel langs bij Luden Amsterdam en vergeet niet om uw dinercheque met u mee te nemen, daar kunt u immers de rekening mee betalen!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10