Maenaam Thai

Dinerbon Amsterdam Maenaam Thai
Adres
Spuistraat 90a
1012TZ Amsterdam
Telefoon
020 - 7580806

In het centrum van Amsterdam zijn veel Aziatische restaurants te vinden. Er zijn er echter maar weinig die van hetzelfde kaliber zijn als Maenaam Thai. Niet alleen het eten steekt er met kop en schouders boven uit maar ook de sfeer van het restaurant is ongeëvenaard. Het is de perfecte locatie om te komen proeven van de Thaise keuken. Ook omdat u kunt betalen met een Dinerbon van Diner Cadeau.

Het restaurant is ingericht met het oog op modern, wat er voor zorgt dat er direct een sfeervolle ruimte van het restaurant is gemaakt. U zult zich direct thuis voelen. Het zal ook direct opvallen dat persoonlijke aandacht voorop staat bij het personeel van Maenaam Thai. Het is immers uw avond, dus het is belangrijk dat u zelf de agenda in kunt vullen. Het personeel zal alles op alles zetten om dit voor u klaar te spelen terwijl u geniet van het eten.

De kaart is een uitgebreide verzameling van al het beste dat de mysterieuze Thaise keuken te bieden heeft. Door invloeden van de Japanse en Chinese keuken toe te voegen aan de al indrukwekkende smaken van de Thaise keuken weten ze een palet samen te stellen waar men steil van achterover slaat. Bij het restaurant is het Shared Dining Concept goed aangeslagen en dat is winst voor de gasten. U kunt op deze manier namelijk genieten van meerdere gerechten zonder dat u helemaal vol zit. Goed bedacht.

Laat u dus meenemen op een reis door Thailand bij Maenaam Thai. Geen zorgen het zit gewoon in het centrum van Amsterdam. En u kunt gewoon met euro’s betalen. Of met een Dinercheque van Diner Cadeau.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10