Mama Maria Steakhouse

Dinerbon Amsterdam Mama Maria Steakhouse
Adres
Nieuwezijds Kolk 14
1012PV Amsterdam
Telefoon
020 427 9900
Dinerbon Amsterdam Mama Maria Steakhouse
Dinerbon Amsterdam Mama Maria Steakhouse

Bent u een liefhebber van Mexicaans eten of zou u deze keuken graag beter willen leren kennen? Dan hebben wij wellicht een restaurant in de aanbieding waar u met veel plezier uw dinerbon zou kunnen besteden. U bent sinds kort namelijk meer dan welkom bij Mexicaans restaurant Mama Maria Steakhouse met uw dinercheque. Mama Maria steakhouse is een traditioneel steakhouse dat zich midden in het centrum van de stad Amsterdam bevindt. Het is namelijk gelegen aan de Nieuwezijds Kolk 14. De centrale ligging van het restaurant maakt het een ideale plek om te dineren wanneer u voor die tijd een andere activiteit wilt ondernemen in het centrum van Amsterdam, zoals winkelen of het bezoeken van musea. Ook wanneer u het nachtleven van Amsterdam wilt gaan verkennen, is Mama Maria Steakhouse een goede spot om te beginnen.

In de keuken van restaurant Mama Maria Steakhouse worden zowel traditionele Mexicaanse gerechten bereid als heerlijke steaks. Alle gerechten worden in de keuken met passie bereid door de ervaren koks en het personeel zal ervoor zorgen dat het u tijdens uw bezoek met uw dinerbon aan niets zal ontbreken. Voor iedere steakliefhebber of liefhebber van Mexicaans eten zal een bezoek aan Mama Maria Steakhouse dan ook een zeer prettige ervaring zijn.

Laat u verassen met sappige steaks en proef van de verschillende smaakvolle gerechten uit de Mexicaanse keuken. U bent in dit restaurant het hele jaar door van harte welkom met uw dinercheque dus maak daar gebruik van en breng snel een bezoek aan Mama Maria Steakhouse in het centrum van het bruisende Amsterdam!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10