Mama's Keuken

Dinerbon Amsterdam Mama's Keuken
Adres
Van Woustraat 184A
1073 LZ Amsterdam
Telefoon
020 7866036
Dinerbon Amsterdam Mama's Keuken
Dinerbon Amsterdam Mama's Keuken
Dinerbon Amsterdam Mama's Keuken

Eet jij ook nergens zo lekker als thuis bij je moeder? Dan hoef je tegenwoordig niet meer bij jouw ouderlijk huis aan te schuiven voor een heerlijk gerecht. In Amsterdam kun je bij Mama's Keuken heerlijke gerechten eten alsof je thuis aanschuift. Gebruik jouw Dinerbon en geniet in Amsterdam van een heerlijk diner.

Midden Oosten

Mama's Keuken in Amsterdam biedt heerlijke gerechten aan uit het Midden Oosten. Je kunt bijvoorbeeld huisgemaakte falafel verwachten, mazza, Turks brood en nog veel meer. Geniet van de rijke geuren en smaken van deze heerlijke keuken.

Vegetarisch

Dit restaurant heeft een compleet vegetarisch menu met ook veganistische opties. Je kunt hier altijd heerlijke vegetarische gerechten ontdekken. Ook voor de liefhebbers van vlees- en visgerechten is dit een perfecte optie. De gerechten zijn uniek en zeer smaakvol. Neem jouw vleesetende vrienden eens mee voor een unieke ervaring van de vegetarische keuken. Ook biedt Mama's Keuken veel glutenvrije opties.

De Pijp

Het restaurant is gelegen in De Pijp, dit is een hippe Amsterdamse wijk. Ben jij na een dagje winkelen of stedentrip in Amsterdam toe aan een heerlijk culinair momentje? Bezoek dan niet alleen de Pijp, maar ga ook eens langs Mama's Keuken voor een heerlijk gerecht. Het interieur is een oase van rust. Dit is perfect voor na een lange dag in de hoofdstad. Kom tot rust en geniet van een heerlijk menu.

Thuisbezorgd

Ben jij fan van Mama's Keuken, maar woon je niet in de buurt van De Pijp? Je kunt ook gebruik maken van de optie om thuis te bezorgen. Kies jouw favoriete vegetarische of glutenvrije gerechten en laat deze aan huis bezorgen. Zo kun je altijd genieten van een culinair avondje, zonder de deur uit te gaan.

Ben jij op zoek naar een heerlijk restaurant in Amsterdam? Ga dan eens langs Mama's Keuken voor een unieke smaakbeleving. Je kunt jouw dinercheque altijd gebruiken wanneer je hier gaat dineren. Maak kennis met een unieke keuken en geniet van vegetarische en glutenvrije gerechten in Amsterdam.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10