The Manor Hotel

Dinerbon Amsterdam The Manor Hotel
Adres
Linnaeusstraat 89
1093EK Amsterdam
Telefoon
020 7008500
Dinerbon Amsterdam The Manor Hotel
Dinerbon Amsterdam The Manor Hotel
Dinerbon Amsterdam The Manor Hotel
Dinerbon Amsterdam The Manor Hotel

Kom met je dinerbon langs bij The Manor Hotel in Amsterdam

The Manor Hotel in Amsterdam is niet alleen een onwijs mooie plek om te overnachten, je bent e rook van harte welkom om een hapje te komen eten met je dinerbon. In het hotel is het sfeervolle en charmante restaurant Enoteca gevestigd. Maak in The Manor Hotel in Amsterdam kennis met de Italiaanse keuken. De Italiaanse chef-kok bereidt met alle liefde de meest verrukkelijke verse pasta’s en antipasti.

Kies uit diverse vis- en vleesgerechten bij The Manor Hotel in Amsterdam

Sla je een pasta over een antipasti liever over in The Manor Hotel in Amsterdam? Geen probleem! In dat geval heb je met je dinercheque te allen tijde de keuze uit diverse vis- en vleesgerechten. Uiteraard kan het gastvrije personeel je ook uitstekend adviseren over bijpassende soorten wijnen. Sommige gerechten smaken immers beter met een rode wijn of een witte wijn. The Manor Hotel in Amsterdam serveert maar liefst 20 Italiaanse wijnen per glas.

Ontbijt, een lucht of een kopje koffie bij The Manor Hotel in Amsterdam

Bij The Manor Hotel in Amsterdam ben je natuurlijk ook van harte welkom voor het ontbijt, een lucht of een kopje koffie met wat lekkers. Om er zeker van te zijn dat er een tafel vrij is bij The Manor Hotel in Amsterdam, kun je het beste van tevoren even bellen naar het hotel. Maak jij binnenkort kennis met de veelzijdige kaart en de overheerlijke Italiaanse keuken van het restaurant? Het restaurant is van maandag tot en met vrijdag geopend tussen 06:30 uur tot 24:00 uur en op zaterdag en zondag van 07:00 uur tot 24:00 uur. Wanneer kom jij een keer langs met de dinercheque?

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10