Manoto

Dinerbon Amsterdam Manoto
Adres
De Clerqstraat 18
1052 ND Amsterdam
Telefoon
020-6128827
Dinerbon Amsterdam Manoto

Restaurant Manoto in de Clerqstraat in Amsterdam laat u op unieke wijze kennismaken met de veelzijdige Iraans/Perzische keuken. Eigenaar Abbas omschrijft het als volgt ‘het gaat er in de eerste plaats om dat de gasten zich hier thuis voelen. Ik wilde een Perzische sfeer, een tweede huis voor mijzelf, mijn landgenoten en ook voor Nederlanders’. Ook Manoto accepteert uw Dinerbon.

De Perzische keuken is exotisch, maar uitnodigend; het heeft raakvlakken met veel andere keukens uit het Midden-Oosten, maar ook bijvoorbeeld met de bekende rundvleesgerechten van India tot Mexico. Toch is de Perzische keuken uniek; net als hun tapijten. Het voedsel is gezond en kleurrijk en wordt verfijnd en met veel fantasie klaargemaakt. De kruiden die gebruikt worden hebben krachtige en heerlijke smaken die u niet meteen zult kunnen thuisbrengen. Voor de gerechten gebruikt Manoto namelijk authentieke kruiden uit de bergen van Iran/Hamedan zoals Azorbeh, Puneh en Ghlaghe. De kaart bevat een grote verscheidenheid aan voor-, hoofd- en nagerechten die zowel aan de vlees- en visliefhebber als de vegetariër een ruime keus bieden. Iraniërs gebruiken wat de natuur en de hun omgeving te bieden heeft om eten klaar te maken. De gerechten hebben een basis van rijst en bijvoorbeeld vlees, kip, vis, veel knoflook en ui, groenten, noten en kruiden. Voor de typische Iraanse smaak wordt veel saffraan, limoen, kaneel en peterselie gebruikt. Alles zonder uitzondering van zeer hoge kwaliteit!

Bij Manoto is het altijd gezellig. U zult zich hier gelijk thuisvoelen door de warme ontvangst, de fijne sfeer en het overheerlijke diverse eten. Laat u eens verrassen met uw Dinercheque

Diner Cadeau wordt beoordeeld met een
8.8/10
96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
2,407 reviews