Mercure Amsterdam Airport

Dinerbon Amsterdam Mercure Amsterdam Airport
Adres
Oude Haagseweg 20
1066BW Amsterdam
Telefoon
020 5126767
Dinerbon Amsterdam Mercure Amsterdam Airport
Dinerbon Amsterdam Mercure Amsterdam Airport

Wist u al dat u met uw dinerbon kunt dineren in meerdere restaurants die onderdeel zijn van een hotel? Dit kan vrijwel altijd zonder dat u een gast hoeft te zijn van het hotel zelf! U kunt met uw dinercheque komen genieten van het hoogwaardige eten en de luxe sfeer en kunt vervolgens weer gewoon op huis aan! De sfeer in een restaurant dat een onderdeel is van een hotel is toch altijd net even anders en dat maakt het erg leuk om dit een keer te proberen. Een van de restaurants waar u van hart welkom bent is het restaurant van Mercure Amsterdam Airport. Het restaurant heet Wine & Dishes en u kunt er met uw dinerbon komen genieten van heerlijke maaltijden in Franse stijl.

Misschien wilt u nog even lekker wat eten voordat u op vakantie vertrekt via Schiphol, of bent u om een andere reden in de buurt en heeft u zin in een smaakvol diner. In alle gevallen bent u bij Mercure Amsterdam Airport aan het juiste adres. Chef Joop van Beek heet u welkom in het restaurant en samen met zijn team zal hij u verassen met smaakvolle creaties van verse ingrediënten. U heeft een ruime keus uit gezonde, lekker een lichte maaltijden. U proeft echt dat er met natuurlijke en eerlijke producten wordt gewerkt.

Wilt u de kans wagen en Mercure Amsterdam Airport culinair komen ontdekken? Schroom dan niet en reserveer snel een tafel in dit smaakvolle en bovendien sfeervolle restaurant. Uw dinercheque is net zo welkom als dat u dat bent dus vergeet deze vooral niet mee te nemen naar het restaurant!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10