Mr Sister

Dinerbon Amsterdam Mr Sister
Adres
Steiger 10
1012PL Amsterdam
Telefoon
020 722 0858
Dinerbon Amsterdam Mr Sister
Dinerbon Amsterdam Mr Sister

Mr Sister is gevestigd aan de Steiger in Amsterdam. Het is de nieuwe plek voor uw early en fast breakfast, maar ook voor een gezonde lunch, diner of een lekkere borrel. Het uitzicht van Mr Sister is prachtig. U kunt namelijk uitkijken op het water, zowel vanuit het restaurant als vanaf het terras van Mr Sister. Het restaurant is vlakbij het centraal station Amsterdam gelegen, ideaal om met het openbaar vervoer te komen dus! Voor uw dinercheque krijgt u niet alleen heerlijke gerechten, maar ook veel gastvrijheid en een fijne sfeer! Het is namelijk altijd gezellig bij Mr Sister, dit komt door het geweldige team van Mr Sister die altijd voor u klaar staan. Zij helpen u graag als u vragen heeft over de verschillende gerechten, zodat zij u hier advies over kunnen geven.

Bij Mr Sister kunt u met uw dinerbon langsgaan voor verschillende gelegenheden en soorten gerechten. Op het menu staat een ruime keuze aan heerlijke gerechten. Zo staan er onder andere croissants, verse fruit salade, eiergerechten, gegrilde sandwiches, sandwiches, soepen, salades, hotdogs, bijgerechten, vlees gerechten, vis gerechten, hotdog gerechten en pasta gerechten. Al deze gerechten worden stuk voor stuk bereid met veel liefde en tijd, zodat de smaken goed naar voren komen. De gerechten zullen dus zeker van goede kwaliteit zijn. U kunt met jong en oud zeker veel lekkers komen eten!

Het restaurant is van maandag t/m zondag geopend van 9:00 uur tot 22:00 uur. Voor heerlijk eten gaat u zeker met uw dinercheque of dinerbon naar restaurant Mr Sister!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10