Nomads

Dinerbon Amsterdam Nomads
Adres
Oranje-Vrijstraatkade 55
1093 KS Amsterdam
Telefoon
020 7790469
Dinerbon Amsterdam Nomads
Dinerbon Amsterdam Nomads
Dinerbon Amsterdam Nomads

Restaurant Nomads is gevestigd op een prachtige locatie aan het water in Amsterdam-Oost. Het idee achter deze bijzondere eetgelegenheid vind je terug in de naam. Eigenaren Thomas Mutsaers en Jaap Kin zijn dol op reizen en trekken regelmatig als ware nomaden de wereld over om nieuwe indrukken op te doen in verre oorden en zich te verdiepen in de lokale culinaire cultuur. De opgedane ideeën passen ze na terugkomst toe in hun restaurant. Bij Nomads stap je binnen in een ‘tropisch’ aandoend interieur vol grote planten en met muren in hemelsblauwe en zeegroene tinten. Heel bijzonder is het enorme buitenterras aan het water waar je, als het weer het toelaat, heerlijk in de avondzon kunt dineren met zicht op de plezierjachten uit de jachthaven van Zeeburg die voorbijvaren. Echt een toplocatie!

De menukaart van Nomads maakt meteen duidelijk waar de eigenaren hun laatste nomadische avonturen hebben beleefd. Je kunt bijvoorbeeld een kaart aantreffen met Zuid-Amerikaanse gerechten uit Peru of met schotels uit de Arabische keuken na een trip richting Jordanië. Zo wisselt dit unieke restaurant ongeveer elk half jaar radicaal het complete menu als de heren vol nieuwe ideeën weer op Schiphol zijn geland. Tijdens de diverse gangen van je diner komen de eigenaren graag en met veel passie vertellen over de gerechten die worden geserveerd. Naast vlees- en visgerechten is er ook altijd keus uit vegetarische schotels. Uiteraard is ook de wijnkaart altijd aangepast aan het land waar de geserveerde gerechten hun oorsprong vinden. Een bezoek aan Nomads is altijd een avontuurlijke belevenis en gasten komen er graag terug als de chefs weer op reis zijn geweest en iets nieuws hebben uitgedacht.

Nomads is op maandag t/m donderdag en zondag geopend van 11:00 uur tot middernacht. Op vrijdag en zaterdag gaat het restaurant al om 10:00 uur open en sluit het rond 01:00 uur. Het vriendelijke personeel zal graag je Dinerbon of Dinercheque accepteren. De locatie is goed bereikbaar per openbaar vervoer met tram- en bushalte Oostpoort op een steenworp afstand. Als je met de auto komt is er voldoende parkeergelegenheid in parkeergarage Q-Park Oostpoort.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10