Olijfje

Dinerbon Amsterdam Olijfje
Adres
Valkenburgstraat 223D
1011 MJ Amsterdam
Telefoon
020 - 330 44 44
Dinerbon Amsterdam Olijfje
Dinerbon Amsterdam Olijfje
Dinerbon Amsterdam Olijfje

In Amsterdam zijn er veel restaurants waar u een redelijke tapas maaltijd kunt eten. Maar waarom zou u genoegen nemen met een redelijke maaltijd als u ook bij Olijfje kunt eten. Olijfje staat namelijk bekend als misschien wel de beste locatie met de beste tapas die in Nederland te krijgen zijn. Daarnaast halen ze ook nog eens alles uit de kast om van uw avond een onvergetelijke te maken. En dat alles voor een schappelijk prijsje. Het is te gek voor woorden. Maar niet voor de Dinerbon van Diner Cadeau, die accepteren ze namelijk ook gewoon.

Olijfje is niet alleen maar een tapasbar. Het is de aangewezen locatie om de hele ervaring van uit eten te gaan mee te maken, maar dan de deluxe versie. Hier wordt u nog behandeld alsof u van adel bent. Want bij Olijfje vinden ze het nog belangrijk dat iedereen het naar zijn zin heeft op hun avondje uit eten. En dat is wat ze anders maakt dan al die andere redelijke tapasbarren. En dat is waarom u zo snel als u kan een reservering moet maken. Een avondje uit eten bij Olijfje is namelijk een onvergetelijke herinnering.

En dan het eten nog. Het eten wordt gemaakt met ingrediënten die van de hoogste kwaliteit zijn. Daarnaast wordt er niets klaargemaakt met harde vetten, zelfs geen margarine. Olijf olie is de name of the game. Dit in combinatie met een echte houtskool grill zorgt voor een smaak die niet te missen is. De authentieke smaak.

Reserveer snel en betaal dan met uw Dinercheque van Diner Cadeau.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10