Perzisch Restaurant Parsa

Dinerbon Amsterdam Perzisch Restaurant Parsa
Adres
De Clercqstraat 2
1052 NC Amsterdam
Dinerbon Amsterdam Perzisch Restaurant Parsa
Dinerbon Amsterdam Perzisch Restaurant Parsa

Dat eten van alle culturen in Amsterdam vertegenwoordigd is, is zeker. In De Clercqstraat in de Da Costabuurt kunt u Perzisch eten. Dit kan namelijk bij Perzisch Restaurant Parsa. In dit restaurant zult u kennismaken met de Perzische gastvrijheid en met de lekkerste Perzische gerechten voor een schappelijke prijs. Alle gerechten worden op traditionele Perzische wijze bereid, net zoals in Iran. Er wordt dus ook gebruik gemaakt van verse vis, vlees en groenten. De inrichting van Parsa bestaat vooral uit Perzische oudheid. Dit geeft het interieur sfeer.

 

De hoofdingrediënten van typisch Perzische gerechten zijn rundvlees, kip, groenten, rijst en kruiden. De meeste geserveerde gerechten bij Perzisch restaurant Parsa zullen dan ook minstens uit enkele van deze ingrediënten bestaan. Voorbeelden van gerechten die u kunt bestellen zijn rijst met rode bessen en kip, rijst met tuinbonen en gebakken vis, gegrild lamsgehakt met tomaat, brood, boter en kruiden of rijst met lamsvlees in tomatensaus met onder andere aubergine. Hier kunt u verschillende bijgerechten bijbestellen, bijvoorbeeld salade of soep. Als nagerecht kunt u onder andere kiezen voor chocoladecake, ijs met faloedeh of Iraans ijs.

 

Perzisch Restaurant Parsa is zeven dagen in de week geopend. De deuren openen om 14:00 en sluiten weer om 23:30. Voor goed Perzisch eten zit u bij Parsa op de juiste plaats. U waant zich even in Perzische sferen en kunt dus even ‘ontsnappen’ uit Nederland. Daarnaast zijn er een hoop nieuwe gerechten die u eens kunt proberen. Ook kunt u hier uw dinerbon of dinercheque inleveren. Heeft u nog meer redenen nodig om bij Parsa Iraans te gaan eten? Kom dus snel eens langs.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10