Pizza Meester

Dinerbon Amsterdam Pizza Meester
Adres
Osdorpplein 822
1068TD Amsterdam
Telefoon
020 610 3008
Dinerbon Amsterdam Pizza Meester
Dinerbon Amsterdam Pizza Meester

Heerlijk thuis genieten van vers bereide pizza’s? Dat kan met uw dinerbon of dinercheque bij Pizza Meester in Amsterdam. Blijf lekker thuis op de bank liggen na een vermoeiende dag en laat een lekkere pizza jouw kant opkomen met de bezorgservice.

U kunt bij ons nog veel meer krijgen dan alleen pizza’s. Wij hebben een zeer groot aanbod aan vers bereide pizza’s, vleesschotels, salades, spare ribs en pasta’s. Bij ons bent u dus eigenlijk altijd aan het juiste adres. Of u nou zin heeft in een kapsalon met knoflooksaus, een Italiaanse pizza pepperoni of een kebabschotel, bij ons zit u goed. Kies een lekkere maaltijd uit ons menu en onze bezorgers komen het eten zo snel mogelijk langsbrengen. Soms heb je gewoon even geen zin om de deur uit te gaan of zelf eten te maken. Daarom zijn wij er voor u! Wij kennen zelf namelijk heel goed het gevoel als je even geen zin hebt om boodschappen te doen of zelf te koken. Of een keertje geen zin hebt om de hele avond te tafelen in een restaurant. Als je zelf besteld bepaal je zelf wat je eet, hoe lang je tafelt en hoelaat je eet.

Dus, weet u het ook even niet meer en bent u toe aan een avondje thuis zitten? Bestel lekker een heerlijke maaltijd of pizza bij Pizza Meester in Amsterdam. Wij komen het met alle liefde bij u langsbrengen. Onze bezorgservice is zeven dagen per week geopend. 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10