Pizza Pino

Dinerbon Amsterdam Pizza Pino
Adres
Lange Leidsedwarsstraat 104-106
1017NH Amsterdam
Telefoon
020 6277237
Dinerbon Amsterdam Pizza Pino

Aan de Lange Leidsedwarsstraat in Amsterdam staat Ristorante Italiano Pizza Pino. Vanaf nu accepteren zij ook uw dinercheque. Ristorante Italiano Pizza Pino is gevestigd midden in het centrum van Amsterdam. Iedereen die al eens bij Ristorante Italiano Pizza Pino is geweest komt keer op keer terug. In het knus ingerichte restaurant kunt u gezellig samenkomen met vrienden. De bediening van het restaurant is gezellig en zijn hard voor u aan het werk. U kunt met al uw vragen en wensen bij hen terecht.

In de keuken werken de koks hard aan heerlijke pizza’s. De beroemde pizza’s en hartige pasta’s van Pizza Pino worden liefdevol bereid met oude familierecepten. Hierbij gebruiken zij ook 100% echte kaas. Naast pizza’s en pasta’s bereiden de koks ook soep, salades, visgerechten, vleesgerechten en warme en koude voorgerechten. Allemaal te betalen met uw dinerbon. De pizza’s worden gebakken op stenen. Dit wordt gedaan met de beste producten en ingrediënten. De pastagerechten worden vers bereid en worden geserveerd met knoflook brood. Een aantal gerechten van de kaart zijn: Lasagna al Forno (Laagjes deeg met rundergehakt, bechamelsaus, nootmuskaat en kaas in tomaten-roomsaus), Ravioli Vegetariana (Champignons, uien, paprika, kappertjes en olijven in tomatensaus), pizza Napolitana (ansjovis) en salade Pomodori (Tomaten, uien en olijven). Natuurlijk hoort hier ook een lekker drankje bij wat u uiteraard kunt bestellen.

Het restaurant is geopend van maandag tot en met zondag van 12:00 uur tot 0:00 uur. Welkom bent u altijd en vanzelfsprekend ook uw dinercheque of dinerbon. Tot snel bij Ristorante Italiano Pizza Pino!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10