Plant based Sushi

Dinerbon Amsterdam Plant based Sushi
Adres
Admiraal de Ruijterweg 331
1055 LZ Amsterdam
Telefoon
06 11292834
Dinerbon Amsterdam Plant based Sushi
Dinerbon Amsterdam Plant based Sushi
Dinerbon Amsterdam Plant based Sushi
Dinerbon Amsterdam Plant based Sushi

Ben je op zoek naar een leuk restaurant in Amsterdam, dan ben je bij Plant Based Sushi aan het juiste adres. Bij dit restaurant eet je heerlijke plantaardige sushi en geniet je van een gezellige date of etentje met familie en vrienden. Het restaurant is woensdag tot en met maandag geopend van 17:30 tot 22:00 en accepteert de dinerbon en dinercheque als betaalmiddel.

Creatieve vegan sushi

Plant Based Sushi is het restaurant voor iedereen die zich graag laat verrassen door bijzondere gerechten. In dit gezellige restaurant aan de Amsterdamse Admiraal de Ruijterweg eet je innovatieve gerechten en maak je kennis met nieuwe smaken. Vegan sushi is veel meer dan alleen een stukje wortel of komkommer maki. Bij Plant Based Sushi eet je gerechten als miso mushroom futomaki met gecarameliseerde ui en spicy mango urmaki met groene pepers. Een avond dineren bestaat uit 10 verschillende rondes vol heerlijke gerechten. Elke avond en elke gang is anders en je verveelt je geen moment. Boek een tafeltje tussen 19:00 en 20:30 en bestel een biertje, Japanse whiskey of sake. Eet vegan bacon, plantaardige BBQ vis en heerlijke desserts met kokosmelk en tapioca parels. Heb je speciale dieetwensen of voedselallergieën, geef dit dan van tevoren aan en geniet van een onbezorgd diner.

Een feestelijke gelegenheid

Ben je binnenkort jarig of heb je iets anders te vieren, dan is Plant Based Sushi de perfecte plek om dat te doen. Het restaurant is prachtig ingericht en heeft een losse zaal die je kunt huren voor een feest of uitgebreid diner. Kom gezellig eten met vrienden en familie en beleef een onvergetelijke avond. Het menu is geschikt voor iedereen en heel eenvoudig aan te passen aan verschillende dieetvoorkeuren. Wil je binnenkort dineren bij Plant Based Sushi, kijk dan of je nog ergens een dinerbon of dinercheque hebt liggen. Met deze bon reken je aan het einde van de avond af en geniet je van een voordelig uitje. Bestel heerlijke gerechten en geniet van een paar drankjes, zonder aan het einde van de avond verrast te worden met een flinke rekening.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10