Ponte Vecchio

Dinerbon Amsterdam Ponte Vecchio
Adres
Nieuwezijdsvoorburgwal 136
1012SH Amsterdam
Telefoon
020 427 7956
Dinerbon Amsterdam Ponte Vecchio
Dinerbon Amsterdam Ponte Vecchio
Dinerbon Amsterdam Ponte Vecchio
Dinerbon Amsterdam Ponte Vecchio

Ponte Vecchio is een charmant Italiaans restaurantje vlak achter het Paleis op de Dam in Amsterdam. Zoekt u een leuke plek om uw dagje uit in Amsterdam de eindigen? Of wilt u juist uw avond goed beginnen met een feestelijk diner? Dan bent u bij Ponte Vecchio aan het goed adres. Neem vooral ook uw Dinerbon mee! Ponte Vecchio is klein van opzet, wat zorgt voor een intieme en ongedwongen sfeer. Het vriendelijke personeel maakt het plaatje compleet.

De menukaart van Ponte Vecchio biedt voor ieder wat wils. Uiteraard kunt u er heerlijke pasta’s en pizza’s bestellen, die bereid zijn volgens traditionele Italiaanse wijze. Bij Ponte Vecchio kunt u heerlijk eten voor een schappelijke prijs. Betalen kan ook met uw Dinerbon. U vindt er een aantal traditionele pasta’s, zoals Pasta Aglia Olio en Pasta Alla Bolognese, en een aantal speciale pasta’s, zoals de tagliatelle met eekhoorntjesbrood. Het zelfde geldt voor de pizza’s! Uiteraard kunt u ook gewoon kiezen voor één van de authentieke Italiaanse vlees- of visgerechten. Vooral de vleesliefhebber zal heel blij worden van de menukaart van Ponte Vecchio. Bestel bijvoorbeeld met uw Dinercheque entrecote, kalfskoteletjes, T-bone steak of ossenhaassteak. Dit is slechts nog maar een greep uit het aanbod vleesgerechten!

Bij Ponte Vecchio geniet u van een heerlijke Italiaanse gerechten van hoge kwaliteit. Sluit uw diner met een smakelijk dessert of digestief. Ze hebben onder andere tiramisu, slagroomsoesjes met chocoladesaus en karamelpudding. Het team van Ponte Vecchio hoopt u spoedig te mogen ontvangen. Neem dan ook uw Dinercheque mee!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10