Quies Tea Tearoom

Dinerbon Amsterdam Quies Tea Tearoom
Adres
Frederik Hendrikstraat 24
1052HV Amsterdam
Telefoon
020 7851869
Dinerbon Amsterdam Quies Tea Tearoom
Dinerbon Amsterdam Quies Tea Tearoom

Er even lekker tussenuit met uw dinerbon? Dan u nu ook uitstekend terecht bij Quies Tea Tearoom. Deze zeer moderne ingerichte Tearoom is te vinden aan de Frederik Hendrikstraat in Amsterdam. Het is hier een ware belevenis om iets te drinken met een hapje erbij. U zult dan ook zeker ontspannen en tevreden het restaurant verlaten. Quies Tea Tearoom is de ideale plek om samen te komen met vrienden of vriendinnen of juist met uw ouders. Voor een zakelijk gesprek is dit ook een rustige en uitstekende plek. De Tearoom ziet er netjes en verzorgd uit. De combinatie donkere en lichte kleuren zorgen voor een bijzonder rustige sfeer. De gastvrije bediening is altijd bereid om u te helpen. Laat dan ook gerust aan hen weten als u een probleem heeft of juist een vraag wilt stellen over de drankjes en hapjes.

Er worden theeën verkocht van over het algemeen Daarjeeling (verschillende tuinen zoals Rohini, Gopaldhara, Goomtee en nog veel meer), Assam, China (van buskruit naar traditionele specialiteiten zoals Long Jin Shi Feng) en Taiwan. Heerlijke verse thee die u helemaal zullen laten ontspannen en dat kunt u gewoon betalen met uw dinercheque! Ook wordt Chai Latte geschonken. Dit wordt soms ook wel yoga thee of masala chai genoemd. Laat u verassen door de verschillende smaken die Quies Tea Tearoom u schenk.

Quies Tea Tearoom is zeker een aanrader om met goed gezelschap heen te gaan en ook om uw dinercheque of dinerbon te verzilveren!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10