Rancho 7

Dinerbon Amsterdam Rancho 7
Adres
Korte Leidsedwarsstraat 101
1017PX Amsterdam
Telefoon
020 420 0066
Dinerbon Amsterdam Rancho 7
Dinerbon Amsterdam Rancho 7

Bent u een groot liefhebber van een goed bereid en kwalitatief hoogwaardig stuk vlees en daarmee automatisch fan van de Zuid-Amerikaanse keuken? Dan is het voor u wellicht leuk om met uw dinerbon heerlijk Argentijns te komen eten bij Rancho 7, een Zuid-Amerikaans specialiteitenrestaurant dat zich bevindt op de Korte Leidsedwarsstraat in het centrum van Amsterdam. De centrale ligging maakt Rancho 7 de plek bij uitstek om te gaan dineren na een bruisende en vermoeiende dag in het centrum van de stad, of wanneer u daarna van plan bent om het nachtelijke leven van Amsterdam te gaan ontdekken. U vent met uw dinercheque zowel binnen in het sfeervol ingerichte restaurant welkom als op het terras aan de Leidsedwarsstraat.

Op de kaart van restaurant Rancho 7 vindt u zowel traditionele als moderne vleesgerechten. Uiteraard worden alleen de beste ingrediënten gebruikt om zo voor u de lekkerste gerechten op tafel te kunnen zetten. Het rundvlees is bijvoorbeeld van de best verkrijgbare kwaliteit en de steaks worden door zeer ervaren grillers voor u gegrild. Rancho 7 is echt het adres voor de ‘best steak in town’, dus voor een echte liefhebber van steak is een bezoek aan dit restaurant met de dinerbon eigenlijk echt een must. Combineer uw heerlijke gerecht met een van de zorgvuldig geselecteerde Argentijnse wijnen van wijnhuis Trapiche en waan u voor een avondje echt in Zuid-Amerika.

Het team van Rancho 7 hoopt u spoedig in het gezellige restaurant te mogen ontvangen om uw te kunnen verbluffen met de kwaliteit van hun Argentijnse gerechten. Vergeet dan ook niet om uw dinercheque mee te nemen en reserveer een tafel in dit bijzondere Amsterdamse steakrestaurant!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10