Restaurant 1001 nacht

Dinerbon Amsterdam Restaurant 1001 nacht
Adres
Borneosteiger 1
1019KM Amsterdam
Telefoon
06 17030020
Dinerbon Amsterdam Restaurant 1001 nacht
Dinerbon Amsterdam Restaurant 1001 nacht

Als hoofdstad is Amsterdam een veelzijdige stad. Als je uit eten wilt in Amsterdam, dan heb je ontzettend veel keuze uit verschillende soorten restaurants met een veelheid aan verschillende keukens en waar je ook je Dinerbon kunt inleveren. Wil je eens een keer iets anders, dan is Arabisch eten misschien wel eens het proberen waard. Maar niet zomaar even bij de lokale kebabzaak om de hoek, maar bij een echt Arabisch restaurant op een mooie locatie. Hiervoor kun je terecht bij Restaurant 1001 nacht op de Borneosteiger in Amsterdam. Dit restaurant ligt echt op het water met een mooi uitzicht over het water. Blikvanger van Restaurant 1001 nacht is het grote terras op de steiger. Dus zoek je Dinercheque op en ga richting Restaurant 1001 nacht.

Wat staat er op de kaart?

Zoals vaak gedacht bestaat Arabisch eten uit meer dan dadels, vijgen en Turks fruit. Je krijgt een volwaardige kaart met heerlijke gerechten. Alleen al uit de voorgerechten heb je een enorme keus. Kies je voor een soep, of misschien een gezonde salade? Er zijn ook koude en warme voorgerechten. Bijvoorbeeld de humus als koud voorgerecht of spring rolls met fetakaas. Ook de hoofdgerechten op de kaart zien er interessant en Arabisch uit. Natuurlijk kun je hier ook gewoon je kebab eten, want dit is altijd lekker, maar misschien wil je ook wel eens lamsvlees of schapenvlees proberen? En natuurlijk staan er ook klassieke gerechten met kip op de kaart. Met een mix grill kies je nooit verkeerd, want dan krijg je verschillende soorten vlees, zodat je van alles wat kunt proeven. En de prijzen op de kaart zien er goed uit, zodat je je Dinerbon bij Restaurant 1001 nacht zeker goed kunt besteden. In het restaurant waan je je in Arabische sferen met typische Arabische lantaarns en vriendelijke bediening.

De topper, het terras

Restaurant 1001 nacht ligt pal aan het water en je zit op het terras ook letterlijk op het water. Helemaal bij mooi weer is het goed zitten op het terras en kun je buiten genieten van je eten. Maar ook als je een drankje wilt doen op het terras of een kop Arabische koffie of thee wilt drinken, ben je met je Dinercheque van harte welkom bij Restaurant 1001 nacht.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10