Restaurant Beyrouth

Dinerbon Amsterdam Restaurant Beyrouth
Adres
Kinkerstraat 18
1053 DV Amsterdam
Telefoon
020 6160635
Dinerbon Amsterdam Restaurant Beyrouth
Dinerbon Amsterdam Restaurant Beyrouth
Dinerbon Amsterdam Restaurant Beyrouth

Gevestigd in het gezellige en bruisende Amsterdam-West vindt u Restaurant Beyrouth. Hier vindt u de lekkerste specialiteiten uit de Libanese keuken. Zodra u binnen stapt zult u zich voor even in het Midden Oosten wanen. Ervaar de Libanese keuken natuurlijk met uw dinerbon of dinercheque.

Al sinds 1990 kunt u bij Beyrouth terecht voor echt Libanees eten. Het is onze missie om u de echte traditionele en klassieke gerechten te laten proeven. Met Libanese gastvrijheid zullen wij u ontvangen en u op uw gemak laten voelen. Al onze gerechten zijn huisgemaakt met verse ingredienten. Ook hebben wij veel gezonde opties en ook voor vegetariers en veganisten hebben wij veel keuze op onze menukaart. Een leuk gerecht voor als u met meerdere personen bent zijn onze Mezza’s, plateaus met een geselecteerd aanbod van warme en koude voorgerechten die u een goed beeld geven van de veelzijdigheid van onze keuken. Verwacht bij ons zeker de bekende gerechten zoals falafel, hummus en speciaal gekruide kebab maar laat u ook verrassen door de meer onbekende gerechten op onze kaart.

Wij hopen u snel te mogen verwelkomen bij onze vestiging aan de Kinkerstraat in Amsterdam. Ons restaurant heeft een warme en gezellige sfeer waar u samen met vrienden of familie kunt genieten van al het lekkers wat de Libanese keuken te bieden heeft. En dat kan natuurlijk allemaal met uw dinerbon of dinercheque.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10