Restaurant Brooklyn

Dinerbon Amsterdam Restaurant Brooklyn
Adres
NDSM-Plein 30
1033WB Amsterdam
Telefoon
020 7220660
Dinerbon Amsterdam Restaurant Brooklyn
Dinerbon Amsterdam Restaurant Brooklyn

Welkom bij Restaurant Brooklyn op de NDSM Werf in Amsterdam Noord! Hier kunt u met uw Dinerbon of Dinercheque genieten van een heerlijke maaltijd in een ongedwongen en gezellige sfeer. Voor zowel de lunch als het diner wordt gebruikgemaakt van lokale en verse ingrediënten, zodat u altijd geniet van hoogwaardige gerechten en al het lekkers dat de regio te beiden heeft.

Bij Brooklyn is het mogelijk om uw eigen burger samen te stellen uit een selectie van wel dertig ingrediënten. Zo heeft u de vrijheid om met uw Dinercheque zelf uw favoriete burger samen te stellen. Maar niet alleen voor een verrukkelijke burger bent u hier aan het juiste adres; er staan nog tal van andere lekkernijen op de kaart waar u met uw Dinerbon uit kunt kiezen. Denk aan een heerlijk gegrilde tonijnsteak met maanzaad, tomatenrisotto en gegrilde groenten of vegetarische ravioli met ricotta van geitenkaas, groene asperges, bospaddenstoelen en bieslook. Ook de desserts zijn om van te smullen. Wat dacht u van een verrukkelijke chocoladetaart met yoghurtchips en zeezoutcaramelsaus of een trio van bloedsinaasappel, witte chocolade en Bailey’s mousse? Verder heeft het restaurant een ruim assortiment aan dranken: mooie wijnen, speciaalbiertjes, cocktails, frisdrank en natuurlijk koffie en thee.  

Het restaurant bevindt zich in een historisch stukje Amsterdam. De Nederlandsche Dok en Scheepsbouw Maatschappij (NDSM) was tussen 1894 en 1979 een scheepswerf voor scheepsnieuwbouw, scheepsreparatie en machinebouw. Het Brooklyn restaurant was hier onderdeel van en is inmiddels een monumentaal pand. Zeker een bezoekje waard dus! 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10