Restaurant Brooks

Dinerbon Amsterdam Restaurant Brooks
Adres
Beethovenstraat 43
1077HN Amsterdam
Telefoon
020 6644816
Dinerbon Amsterdam Restaurant Brooks
Dinerbon Amsterdam Restaurant Brooks
Dinerbon Amsterdam Restaurant Brooks
Dinerbon Amsterdam Restaurant Brooks

Restaurant Brooks is gevestigd in het populaire winkelgebied van de Beethovenstraat in Amsterdam-Zuid. Brooks is een moderne, trendy eet- en drinkgelegenheid met een internationaal karakter en een relaxte sfeer, heel toegankelijk maar wel met een luxe randje. Het publiek is divers met toeristen op stedentrip en druk computerende ondernemers maar ook ouders met kinderen uit de buurt. In het veelkleurige interieur met een opvallend grafische behang tref je grappige accenten aan zoals een open haard met het gewei van een eland erboven. Er staan tafeltjes voor twee of vier personen, comfortabele banken en een grote bar. Het vriendelijke en behulpzame personeel draagt bij aan de aangename sfeer waarin iedereen zich welkom voelt. Als het weer het toelaat kun je ook buiten op het terras gaan zitten. Op vrijdagavond wordt er regelmatig live muziek gespeeld door een uitstekende jazzband. Vanzelfsprekend kun je bij Brooks afrekenen met je Dinerbon of Dinercheque.

Bij restaurant Brooks kun je ontbijten, lunchen en dineren maar ook gewoon even binnenlopen voor een snelle kop heerlijke koffie of een drankje. Eigenaressen Marleen en Ling Wang hebben een uitgesproken voorliefde voor zogeheten ‘guilty pleasure food’ dat wellicht niet helemaal in een verantwoord eetpatroon past maar af en toe wel heel erg lekker is. Op de menukaart voor het diner vind je onder meer diverse huisgemaakte burgers met frietjes, geroosterde kip van het spit en zalm met spaghetti. Voor vegetariërs zijn er diverse heerlijke gerechten zonder vlees zoals salades, risotto met paddenstoelen en ook een vegetarische hamburger gemaakt van kikkererwten. Ontbijten bij Brooks is echt een feest met de originele American Pancakes. Dit gezellige restaurant is ook de perfecte stek om je drukke werkdag of bezoek aan de hoofdstad te onderbreken voor een uitgebreide lunch. Voor de jongste gasten is er een kindermenu met keuze uit diverse heerlijke gerechten.

Restaurant Brooks is elke dag van de week geopend van 08:00 uur tot 22:00 uur. De locatie ligt op ongeveer tien minuten loopafstand van het Museumplein en diverse bus- en tramlijnen stoppen bijna voor de deur. Als je met de auto komt kun je betaald parkeren in de straat.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10