Restaurant Cafe In de Waag

Dinerbon Amsterdam Restaurant Cafe In de Waag
Adres
Nieuwmarkt 4
1012 CR Amsterdam
Telefoon
020 - 4227772
Dinerbon Amsterdam Restaurant Cafe In de Waag
Dinerbon Amsterdam Restaurant Cafe In de Waag
Dinerbon Amsterdam Restaurant Cafe In de Waag

Restaurant Café In De Waag is één van de meest karakteristieke restaurants in de Amsterdamse binnenstad. Het is namelijk gevestigd in een monumentaal pand in het midden van de Nieuwmarkt, het gezelligste plein van de stad. Met uw Dinerbon kunt u hier genieten van een lunch, diner, borrel of high tea. Neem plaats in het strakke maar informele restaurant of het ruime terras, waar u uitzicht heeft over de hele Nieuwmarkt en de grachten.

Het restaurant is dagelijks geopend tussen 9:00 en 22:30. U kunt er dus al in de ochtend terecht voor een kop koffie en een lekker stukje taart. Combineer dit bijvoorbeeld met een bezoekje aan de boerenmarkt op zaterdag. Op de lunchkaart vindt u onder andere belegde broodjes, een tosti met Old Amsterdam, salades, soepen, warme gerechten én hotdogs van De Josper-grill. Ze hebben zelfs een vegetarische hotdog! Ook in de avond bent u van harte welkom met uw Dinercheque. Ze hebben bijvoorbeeld een maandmenu van drie gangen voor €34,50, waarbij alles draait om de lekkerste seizoenproducten. Uiteraard kunt u ook gewoon a la carte bestellen met uw Dinercheque. Wat dacht u van rundersukade, kabeljauwrug of biet met polenta?

Als u van een mooi bijpassend glas wijn houdt, bent u bij Restaurant Café In De Waag op de goede plek. Bij ieder gerecht op de kaart wordt namelijk aangegeven welke wijn er het beste bij smaakt. Dan zijn alle ingrediënten aanwezig om te genieten in een oude stadspoort vol geschiedenis! Kom dus binnenkort eens langs met uw Dinercheque.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10