Restaurant Chicanos

Dinerbon Amsterdam Restaurant Chicanos
Adres
Korte Leidsedwarsstraat 105
1017PX Amsterdam
Telefoon
020-4200435
Dinerbon Amsterdam Restaurant Chicanos
Dinerbon Amsterdam Restaurant Chicanos
Dinerbon Amsterdam Restaurant Chicanos

Tex-Mex Restaurant Chicanos is het meest veelzijdige restaurant in de Amsterdamse binnenstad. Het is de ideale plek om met grote groepen te dineren. U kunt namelijk in ruil voor uw Dinerbon kiezen uit specialiteiten van vier verschillende keukens: Argentinië, Italië, Spanje en Mexico. Met een driegangendiner kunt u zelfs een reis maken door drie verschillende landen!

Restaurant Chicanos is centraal gelegen en dus de ideale locatie om de avond goed te beginnen. Bijvoorbeeld als u even met uw Dinerbon wilt dineren voor het stappen of voor een concert. Bestel bij binnenkomst één van de exotische cocktails, zoals de Tequila Sunrise of een Cuba Libre. Daarna kunt u een keuze maken uit één van de vele gerechten op de menukaart. Bij Restaurant Chicanos staat een goede Argentijnse steak centraal. U kunt zelfs kiezen uit 220, 300 of 400 gram! Verder zijn er nog vele andere vlees-, kip- en visgerechten te vinden. Tenslotte kan de liefhebber van de Mexicaanse keuken echt zijn hart ophalen bij dit restaurant. Nacho’s, fajita’s, taco’s, enchilada’s en burritos. Ze hebben het allemaal! Kom dus snel langs voor een zomerse maaltijd bij Chicanos met uw Dinercheque!

U kunt trouwens ook gewoon aan het eind van de middag langs komen voor een drankje of laat in de avond voor een afzakkertje. Restaurant Chicanos is namelijk doordeweeks geopend tussen 12:00 en 1:00, en in het weekend van 11:00 tot 3:00. Bestel dan ook wat tapas of nachos! Kom helemaal in de Zuidelijke sferen met uw Dinercheque!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10