Restaurant Ctaste

Dinerbon Amsterdam Restaurant Ctaste
Adres
Amsteldijk 55
1074HX Amsterdam
Telefoon
020-6752831
Dinerbon Amsterdam Restaurant Ctaste

Wilt u echt een unieke ervaring beleven met uw Dinerbon? Kom dan gezellig eten bij Restaurant Ctaste in Amsterdam. Een diner bij Ctaste is volledig in het donker, waardoor u smaak, geluid, geur en textuur totaal anders zult ervaren dan normaal. Bij Ctaste zult u dus gegarandeerd een onvergetelijke avond beleven! Ze bieden daarbij ook nog eens volwaardige betaalde banen voor mensen met een visuele beperking. Het restaurant is geopend van woensdag tot en met zondag en u bent van harte welkom.

Bij Ctaste staat smaak centraal. Daarom heeft de chef een verassingsmenu samengesteld waar geur en smaak optimaal naar boven komen. Dit menu kan bestaan uit vis, zeefruit, vlees en gevogelte. Bent u vegetarisch of heeft u een allergie? Daar houden ze bij Ctaste graag rekening mee. Ze accepteren overigens ook uw Dinerbon. Het verassingsmenu kost slechts €39,50 en bestaat uit drie gangen. Uiteraard is het ook mogelijk om een bijpassend wijnarrangement te bestellen. Twee uur lang krijgt u de kans om nieuwe smaken te ontdekken op een unieke manier. Hoe goed kunt u proeven zonder uw zicht? Naast het driegangendiner biedt Ctaste ook nog kleinere proeverijen aan. Ze hebben bijvoorbeeld een high wine, een bierproeverij, een champagneproeverij en een ijsproeverij. Deze zijn ook mogelijk met uw Dinercheque.

Wilt u liever overdag langs komen bij Ctaste? Op zondag kunt u er terecht voor een viergangen-brunch of High Tea. Dit is perfect voor een gezellig en bijzonder uitje met vrienden of familie. Vergeet uw Dinercheque niet! 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10