Restaurant De Halve Maen

Dinerbon Amsterdam Restaurant De Halve Maen
Adres
Sloterweg 1345
1066CM Amsterdam
Telefoon
020-6153821
Dinerbon Amsterdam Restaurant De Halve Maen

Restaurant De Halve Maen ligt aan de rand van Amsterdam in het dorpje Sloten. U bent hier natuurlijk sowieso van harte welkom als u in de buurt woont. Maar het eeuwenoude dorpje met bezienswaardigheden zoals de Molen van Sloten en het Kuiperijmuseum is ook een bezoekje waard voor gasten van buitenaf. Hoe dan ook, vergeet niet om ook uw Dinerbon mee te nemen. Deze wordt hier namelijk geaccepteerd als geldig betaalmiddel. Bij Restaurant De Halve Maen kunt u in ruil voor uw Dinercheque genieten van bourgondische gerechten en mooie wijnen.

Restaurant De Halve Maen beschikt over voldoende parkeergelegenheid voor de deur en er is zelfs een aanlegsteiger voor boten. Schuif aan en geniet van een smakelijk en goed verzorgd diner. Op de menukaart vindt u vooral vertrouwde gerechten zoals tournedos met een jus van truffelsalsa en eendenlever en in roomboter gebakken slibtongetjes. Daarnaast serveren ze ook diverse grillspecialiteiten voor de echte vleesliefhebber. Bent u vegetariër? Ook dan kunt u met uw Dinerbon terecht bij Restaurant De Halve Maen. Op een warme zomeravond zal bijvoorbeeld de salade met avocado, rode biet en geitenkaascroutons heerlijk smaken. Zo geniet iedereen van een perfect avondje uit!

Overigens kunt u ook uitgebreid komen lunchen bij Restaurant De Halve Maen. Neem ook dan uw Dinercheque mee! Op de lunchkaart vindt u diverse belegde pistoletjes, uitsmijters, salades en nog veel meer. Voor de grote trek is er de ‘’Originele Amsterdamse Lunch’’ met tomatensoep, wit bolletje boerenbeenham, krentenbol met Old Amsterdam kaas, triangle met gerookte zalm, salade en koffie/thee/melk. Dit alles voor een schappelijke prijs!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10