Restaurant de Kroonprins

Dinerbon Amsterdam Restaurant de Kroonprins
Adres
Prins Hendrikkade 56
1012AC Amsterdam
Telefoon
020 4286280
Dinerbon Amsterdam Restaurant de Kroonprins
Dinerbon Amsterdam Restaurant de Kroonprins

U kunt nu ook met uw dinercadeau naar Restaurant de Kroonprins! Dit leuke restaurant is gevestigd aan de Prins Hendrikkade in Amsterdam. De Kroonprins is een gezellig en knus restaurant. Er is veel gewerkt met zowel donkere als lichte kleuren. Dit geeft vooral een warme sfeer aan het restaurant. Ook het team van de Kroonprins staat voor u paraat. Zij willen u graag met al uw vragen en wensen helpen. Zo heeft u een zorgeloze avond en kunt u optimaal genieten! Het restaurant is geschikt voor iedereen. Kom dus gerust met wie u wilt. Een romantisch diner, een gezellig etentje met vrienden of een familie-uitje het kan allemaal!

Bij de Kroonprins kunt u voor uw dinerbon heerlijke voorgerechten, soepen, pannenkoeken, vleesgerechten, visgerechten, vegetarische gerechten en nagerechten. Ook kunt u heerlijk ontbijten en lunchen bij de Kroonprins. De gerechten zijn voor zowel het oog als de tong een genot. Er word zoveel mogelijk met verse producten en ingrediënten gewerkt. Op deze manier houdt de Kroonprins haar gerechten vers en van goede kwaliteit. Een aantal gerechten van de kaart zijn: gebakken kipfilet met een pikante paprikasaus, omeletje met ham, gebakken zeeduivel met spinaziesaus en garnaaltjes, pasta tagliatelle met paddenstoeltjes, pannenkoeken en Noorse garnaaltjes op een bedje van malse salade en een romige cocktailsaus. U heeft heel veel keuze voor een goede prijs! Ook heeft het restaurant genoeg heerlijke dranken. Dit zijn zowel alcoholische dranken als non-alcoholische dranken.

Houdt u van lekker eten en pure gezelligheid? Dan gaat u nu snel met uw dinercheque of dinerbon naar restaurant de Kroonprins!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10