Restaurant De Stijl

Dinerbon Amsterdam Restaurant De Stijl
Adres
John M. Keynesplein 2
1066 EP Amsterdam
Telefoon
020 - 714 1987
Dinerbon Amsterdam Restaurant De Stijl
Dinerbon Amsterdam Restaurant De Stijl
Dinerbon Amsterdam Restaurant De Stijl

Na een tentoonstelling te zien in het Dutch Design Hotel in Amsterdam is het natuurlijk wel heel fijn om een hapje te gaan eten. Gelukkig bent u altijd welkom in het restaurant van het hotel. Hier wordt met dezelfde passie gekookt als dat men de kunst maakt die u net heeft bekeken. U bent natuurlijk ook van harte welkom als u niet naar de tentoonstelling bent geweest of een kamer in het hotel heeft geboekt. Ook bent u meer dan welkom als u wilt betalen met een Dinerbon van Diner Cadeau.

U kunt altijd plaatsnemen in het restaurant en als het zonnetje schijnt mag u natuurlijk ook plaatsnemen op het zonovergoten terras. U kunt bij het restaurant terecht voor een lekkere lunch of een bijzonder diner, beide wordt met veel passie voor u klaargemaakt. Omdat De Stijl het restaurant van het Dutch Design Hotel is kunt u hier natuurlijk ook heerlijk ontbijten. Het eten wordt altijd bereid met dagverse producten zodat de kwaliteit van het eten gewaarborgd kan worden. Het is immers van groot belang dat men met een gerust hart kan dineren.

Maar wat het bijzonder maakt is de inspiratie waarmee de chef-kok nieuwe menu’s maakt. Deze worden namelijk gebaseerd op de huidige voorstelling. Zo sluit een bezoekje aan de tentoonstelling naadloos aan op de tentoonstelling op uw bord.

Als u nog niet zeker wist waar u vanavond ging eten dan doet is dit waarschijnlijk de doorslaggevende informatie; U kunt ook betalen met een Dinercheque van Diner Cadeau. Het personeel staat klaar om u met open armen te ontvangen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10