Restaurant Fiorentino

Dinerbon Amsterdam Restaurant Fiorentino
Adres
Overtoom 125
1054HE Amsterdam
Telefoon
020 618 3272
Dinerbon Amsterdam Restaurant Fiorentino
Dinerbon Amsterdam Restaurant Fiorentino

Restaurant Fiorentino staat aan de Overtoom in Amsterdam. Het restaurant is al sinds 1986 gevestigd op deze plek in Amsterdam. In restaurant Fiorentino kunt u met uw dinerbon genieten van authentieke Italiaanse keuken en de goede service. De bediening is altijd bereid om u te helpen en de keukenbrigade werkt hard om uw gerecht op tijd en lekker te laten serveren. In het restaurant hangt een gezellige sfeer. Dit komt door zowel het team als de leuke inrichting van Fiorentino. De inrichting straalt veel rust, maar ook de echte Italiaanse gezelligheid uit. In de zomermaanden kunt u genieten op het terras van het restaurant. U kunt naast uw dinercheque ook zeker uw familie, vrienden en collega’s meenemen naar Fiorentino. Iedereen wordt goed behandeld, want Fiorentino vindt persoonlijke aandacht heel belangrijk. Het restaurant is elke dag geopend voor het diner vanaf 18:00 uur. U kunt dus zelf kiezen welke dag u gaat!

De Italiaanse gerechten van restaurant Fiorentino worden met veel passie en liefde bereid. Aan elk gerecht wordt de tijd gegeven die daarvoor nodig is. Zo kan het bereiden van het ene gerecht langer duren dan het andere gerecht, maar op deze manier krijgt u wel echt goede kwaliteit gerechten geserveerd! Ook worden de gerechten bereid met veel verse en goede producten en ingrediënten. Ook op deze manier kan het restaurant de kwaliteit van de gerechten waarborgen.

Als u een gezellig avondje wilt hebben met lekker eten, ga dan zeker met uw dinercheque of dinerbon naar restaurant Fiorentino!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10