Restaurant Hulscher's

Dinerbon Amsterdam Restaurant Hulscher's
Adres
Nieuwezijds Voorburgwal 178
1012SJ Amsterdam
Telefoon
020 714 2087
Dinerbon Amsterdam Restaurant Hulscher's
Dinerbon Amsterdam Restaurant Hulscher's

Twee broers met totaal tegenstrijdige karakters en toch één en dezelfde missie: De wereld veroveren met hun passie voor lekker eten! De gebroeders Hulscher zagen het meer dan honderd jaar geleden al helemaal voor zich, maar konden het niet gelijk eens worden over de invulling van hun pas gekochte paleisje achter De Dam met uitzicht op de Nieuwe Kerk. Vis of vlees? Het werd een broederruzie die zijn gelijke niet kende. Uiteindelijk hebben de broers elkaar gevonden in een wel heel bijzonder Amsterdams succesverhaal, voor welke hun moeder een pakkende omschrijving gebruikte: “The best of both worlds!”

Dat mevrouw Hulscher het bij het juiste eind had blijkt wel uit het feit dat er meer dan honderd jaar later nog steeds met dezelfde passie en toewijding gewerkt wordt om het gedachtengoed van de broers levend te houden. Vanaf dag één serveerden de broers op deze historische plek de meest verfijnde steaks en visgerechten van de stad en dat is nooit veranderd.

In de historische tempel van Restaurant Hulscher’s wordt er vanzelfsprekend aandacht besteed aan de sterk uiteenlopende karakters van beide broers. Maar het restaurant staat vooral in het teken van onweerstaanbare vlees en visgerechten, waarbij uitsluitend gebruik gemaakt wordt van verse en huisgemaakte ingrediënten. Vlees of vis? Zoals mevrouw Hulscher het aan de vooravond van dit meer dan honderdjaar oude Amsterdamse succesverhaal al voorspelde: “The best of both worlds.”

En natuurlijk kunt u, ongeacht of u vlees of vis eet, gewoon met uw Dinerbon of Dinercheque betalen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10