Restaurant Kukeleku

Dinerbon Amsterdam Restaurant Kukeleku
Adres
Leidsekruisstraat 11
1017 RE Amsterdam
Telefoon
020 2371797
Dinerbon Amsterdam Restaurant Kukeleku
Dinerbon Amsterdam Restaurant Kukeleku

Bij Restaurant Kukeleku in Amsterdam bent u aan het juiste adres voor de lekkerste kip. De kip wordt hier op z’n Hollands bereid en er wordt uitsluitend gewerkt met verantwoorde en organische producten. Wij zijn gevestigd dichtbij het bruisende Leidseplein en kunt bij ons terecht voor ontbijt, lunch en diner. Kom gezellig langs met uw dinerbon of dinercheque.

In ons restaurant vinden wij het belangrijk dat wij ingredienten gebruiken die eerlijk, puur en verantwoord zijn. Zo heeft onze biologische kip het 3-sterren keurmerk van ‘Beter Leven’ en worden al onze bijgerechten gemaakt van verse groenten afkomstige van lokale boerderijen uit de streek. Voor een ontbijt of lunch hebben wij voor u een heerlijk klubsandwich met natuurlijk onze perfect geroosterde kip, maar ook pannenkoeken of een avocado toast. En ook al onze sapjes en drankjes zijn huisgemaakt. Maar onze specialiteit is onze kip die geroosterd wordt in onze rotisserie. U kunt bij ons kiezen voor een kwart, halve of hele kip en kunt hierbij heerlijke huisgemaakt bijgerechten bestellen. Bij elkaar zorgt dit voor een echte Hollandse maaltijd

Wij hopen u snel te mogen ontvangen bij ons in Amsterdam voor een heerlijke maaltijd met kip en verse bijgerechten. Bij ons kunt u er van uit gaan dat al onze ingredienten op een verantwoorde en eerlijke manier geproduceerd worden. Het team van Restaurant Kukeleku kijkt uit naar uw komst.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10