Restaurant La Vita

Dinerbon Amsterdam Restaurant La Vita
Adres
Lindengracht 31
1015 KB Amsterdam
Telefoon
020 - 6248987
Dinerbon Amsterdam Restaurant La Vita
Dinerbon Amsterdam Restaurant La Vita
Dinerbon Amsterdam Restaurant La Vita

Bij La Vita kunt u altijd terecht als u zelf even geen zin heeft om te koken. Kom langs voor een heerlijke pizza of een lekker pasta gerecht. Doordat er met veel plezier gekookt wordt heeft iedereen het naar zijn zin. Een avondje uit eten bij La Vita is een avondje genieten. En u kunt dat nu betalen met een Dinerbon van Diner Cadeau.

Door de geweldige locatie, midden inde Jordaan de Jordaan, is het niet alleen makkelijk te vinden, u loopt ook zonder moeite even naar binnen. U kunt altijd terecht voor een pizza van hoge kwaliteit. U kunt bij La Vita terecht voor dat intieme diner voor twee maar natuurlijk ook als u met een grote groep grote honger heeft. Bij La Vita doen ze niet moeilijk. U kunt natuurlijk gewoon kiezen wat u op uw pizza wilt hebben, daar maken ze nooit een probleem van. Maar ook voor de dorst wordt goed gezorgd met een uitgebreide keuze uit drankjes.

Als u niet langs kunt komen is dat natuurlijk ook geen enkel probleem. Bestellen en afhalen is één van de vele services die ze bij La Vita overhebben voor hun gasten. Door deze gastvrijheid voelt iedereen zich thuis in dit sfeervolle restaurantje. U krijgt direct het gevoel dat u bij een Italiaanse familie thuis bent beland. Dat is een geweldige ervaring. Vooral als u bedenkt dat u de warmte die het restaurant uitstraalt mee naar huis kunt nemen.

Wacht dus niet langer en laat u verwennen door het professionele team van La Vita. Vergeet niet om uw Dinercheque van Diner Cadeau te gebruiken.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10