Restaurant Mamouche

Dinerbon Amsterdam Restaurant Mamouche
Adres
Quellijnstraat 104
1072XZ Amsterdam
Telefoon
020 6700736
Dinerbon Amsterdam Restaurant Mamouche
Dinerbon Amsterdam Restaurant Mamouche

In het gezellige stadsdeel de Pijp in Amsterdam staat restaurant Mamouche. Het restaurant is stijlvol, romantische en modern ingericht. Deze inrichting past uitstekend bij de naam van het restaurant dat ‘mijn liefje’ betekent. Op de spiegels aan de wand staan gerechten geschreven en op de tafels staan mooie hoge kaarsen. Wij als restaurant zijn gastvrij en verzorgen alles tot in detail. U zult zeker geen spijt krijgen wanneer u langs komt met uw dinercheque. Onze bediening zal tijdens uw gehele bezoek voor u klaar staan en naar al uw wensen luisteren.

In de keuken wordt een combinatie van smaken uit Noord-Afrika en West-Europa gecreëerd. Hierbij is het overlappende gebied Marokko. De Marokkaanse en Franse keuken zorgen samen voor verrassende en verschillende combinaties van smaken. Wij streven ernaar om zoveel mogelijk te werken met biologische seizoen- en streekproducten. Deze producten worden zoveel mogelijk puur en met liefde bereid tot heerlijke gerechten, zodat u daar met een groot genot van kan genieten met uw dinerbon. Wij bereiden vele soorten voorgerechten, hoofdgerechten en nagerechten. De voorgerechten bestaan uit dagelijks wisselende soepen en lekkere gerechten. Een voorbeeld van een van onze gerechten is een brikdeeg gevuld met gekonfijte tonijn, kappertjes, peterselie en kwartelei. De hoofdgerechten bevatten verschillende soorten vis, vlees, kip, eend en verschillende soorten groenten.

Wij zijn geopend van dinsdag tot en met zondag van 17:00 uur tot 23:00 uur. Ook benieuwd naar onze bijzondere keuken en heerlijke gerechten? Kom dan snel langs met uw Dinerbon of Dinercheque! 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10