Restaurant Plancius

Dinerbon Amsterdam Restaurant Plancius
Adres
Plantage Kerklaan 61
1018CX Amsterdam
Telefoon
020 2236946
Dinerbon Amsterdam Restaurant Plancius

Voor een feestje of een borrel gaat u met uw dinerbon naar Brasserie Plancius! Deze brasserie bevindt zich in hartje Amsterdam aan de Plantage Kerklaan. De brasserie zit schuin tegenover dierentuin Artis en direct naast het Verzetsmuseum. Een ideale dag uit in de dierentuin of het museum en vervolgens afsluiten met een heerlijk diner om de dag geweldig af te sluiten, wie wil dat nou nog meer?! De brasserie heeft een speciale charme die voornamelijk ook gecreëerd is door het moderne interieur. Dit interieur laat op een unieke manier de sfeer van het historische Plancius pand voortleven. Het gezellige personeel zal ervoor zorgen dat u een perfect bezoek heeft bij brasserie Plancius.

Voor uw dinercheque kunt u heerlijke gerechten verwachten. Voor de lunch kunt u heerlijke sandwiches krijgen waaronder sandwich jong belegen kaas of sandwich geitenkaas, maar u kunt ook salades, tosti’s, uitsmijters, pannenkoeken, warme gerechten en soepen krijgen. Voor het diner kunt u heerlijke voorgerechten, hoofdgerechten, specials, bijgerechten en desserts verwachten.  Neem bijvoorbeeld een heerlijke groenten tempura, pomodori soep, black angus burger, steak, vis van de dag, roseval aardappeltjes of een heerlijke dame blanche. Dit zijn heel veel gerechten die jong en oud lekker op kunnen smullen!

De brasserie is geopend van maandag tot en met zondag van 10:00 uur tot 22:00 uur. Niet twijfelen hoor, u kunt alleen echt lekker eten in brasserie Plancius! Pak dus snel uw dinercheque of dinerbon en haast u naar brasserie Plancius voor een geweldige dag of avond!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10