Restaurant Semai

Dinerbon Amsterdam Restaurant Semai
Adres
Papaverhoek 35
1032JZ Amsterdam
Telefoon
020 7866625
Dinerbon Amsterdam Restaurant Semai
Dinerbon Amsterdam Restaurant Semai
Dinerbon Amsterdam Restaurant Semai
Dinerbon Amsterdam Restaurant Semai

Bent u op zoek naar een bijzonder restaurant met een buitenlandse keuken in Amsterdam om met uw dinerbon te gaan ontdekken? Dan hebben wij voor u een leuk restaurant in de aanbieding: restaurant Semai. Dit is een gloednieuw en uniek Oost-Afrikaans restaurant in Amsterdam. De betekenis van het woord Semai is letterlijk hemels in de Ethiopische talen Tigriniaans en Amharisch. Dit is dan ook wat u voelt wanneer u het restaurant betreed met uw dinercheque. Het is echt alsof u binnen valt in een warme, hemelse, Afrikaanse atmosfeer. De inrichting is dan ook erg bijzonder. U kunt dineren aan leuke tafeltjes en in het restaurant zijn veel traditionele Afrikaanse elementen terug te vinden.

Op het menu van restaurant Semai staan zeer bijzondere Oost-Afrikaanse gerechten. Deze gerechten worden op traditionele wijze opgediend in grote houten schalen. U kunt er bijvoorbeeld een schaal bestellen met verschillende gerechtjes, van gehaktgerechten tot gerechten met paddenstoelen en groenten. Deze worden dan geserveerd met een soort pannenkoekjes die u kunt gebruiken om het eten te nuttigen. De gerechten hebben bijzondere namen. Zo kunt u met uw dinercheque komen proeven van ‘gored gored’, ‘zigni’, ‘zilzil tibsi’ en ‘tsebhi derho – dorowot’. Wat dit allemaal inhoudt dat mag u zelf uit gaan vinden wanneer u het restaurant bezoekt!

Wilt u graag de Oost-Afrikaanse keuken ontdekken in Amsterdam? Dan houdt nu niets u meer tegen want u bent met uw dinerbon van harte welkom in dit bijzondere Afrikaanse restaurant. Het team van restaurant Semai hoopt u spoedig welkom te mogen heten aan de Papaverhoek 35.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10