Restaurant Simpel

Dinerbon Amsterdam Restaurant Simpel
Adres
Ferdinand Bolstraat 11
1072 LA Amsterdam
Telefoon
020 - 6720672
Dinerbon Amsterdam Restaurant Simpel
Dinerbon Amsterdam Restaurant Simpel

Er is in Amsterdam meer dan genoeg eetgelegenheid. Er zijn alleen weinig locaties zo goed als die van Restaurant Simpel. In het hartje van de hipste wijk van de hoofdstad, de Pijp. Voor velen is een avondje in de Pijp een avondje die ze niet snel zullen vergeten. Met het grote aanbod van winkels, barretjes en restaurants is het misschien wel de meest levendige wijk van Amsterdam. Het is dan ook zeker aan te raden om hier een keertje langs te gaan. Vooral nu u ook kan betalen met een Dinerbon van Diner Cadeau bij Simpel. Bij Simpel draait het om drie dingen. Duurzaam. Eerlijk. En Gastvrij. Dit betekent dus dat u als gast altijd in het middelpunt van de aandacht staat. Het gaat het personeel na aan het hart dat u, de gast, een avond heeft die u nog lang zult heugen. Door u op uw wenken te bedienen en eten voor u op tafel te toveren waar u nog dagen van na zult smullen weten ze dit negen van de tien keer klaar te spelen.

Het eten is, zoals de naam al doet vermoeden, simpel. Dat betekent niet dat u een blaadje sla krijgt en dat u daar maar genoegen mee moet nemen. Nee. Het betekent dat het eten wordt klaargemaakt met dagverse producten waar het keuken team de duurzaamheid van kan waarborgen. Restaurant Simpel is als laatste ook nog eens simpel te bereiken en ligt daarnaast nog eens op wandel afstand van een groot aantal bijzondere locaties die Amsterdam te bieden heeft.

Kom dus snel een hapje eten bij dit leuke restaurant. Vergeet niet dat u ook heel simpel kunt betalen met een Dinercheque van Diner Cadeau.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10