Restaurant Tap & Dine

Dinerbon Amsterdam Restaurant Tap & Dine
Adres
Korte Leidsedwarsstraat 49
1017PW Amsterdam
Telefoon
020 620 89 04
Dinerbon Amsterdam Restaurant Tap & Dine

Voor de Amsterdammers is het Leidseplein een bekende plaats. Het is een van de echte uitgaansgebieden van onze hoofdstad, met daarin, aan de Korte Leidse Dwarsstraat, een restaurant dat luistert naar de naam Tap and Dine. Dit is een zeer gezellige restaurant waar u optimaal kunt genieten van de gezelligheid van het Leidseplein. En dat in combinatie met een heerlijke maaltijd en een zelfgetapt pilsje. Het spreekt dan ook voor zich, dat dit de ultieme plek is om uw Dinerbon te gebruiken.

Op welke dag van de week u ook besluit om bij Tap and Dine te gaan eten, u zult er geen spijt van krijgen. Immers, het Leidseplein bruist altijd. Neem dan ook vooral vrienden en vriendinnen mee om van uw Dinercheque te genieten van een gezellige avond in Tap&Dine. U kunt hier dan bijvoorbeeld kiezen voor Kippendijensaté met Patat, of een zalmsalade, maar u kunt natuurlijk ook een Originele Waterhole Burger bestellen. Het is allemaal zeker aan te raden! Mocht u daarna nog tegoed over hebben op uw dinerbon, of als uw honger gewoon nog niet helemaal gestild is, dan zijn er uiteraard ook nog heerlijke desserts te verkrijgen. Zo zijn de Dame Blanche en de Cheesecake beiden echte aanraders. Bovendien kunt u in de aangelegen bar The Waterhole uw avond continueren, als u na afloop graag nog een biertje wilt drinken onder het genot van live muziek.

Voor de echte gezelligheidsdieren uit Amsterdam is Tap & Dine de perfecte plek om uw dinercheque te verzilveren. Dat kan niet anders dan een geslaagde avond worden!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10