Restaurant Volt

Dinerbon Amsterdam Restaurant Volt
Adres
Ferdinand Bolstraat 178
1072 LT Amsterdam
Telefoon
020 471 5544
Dinerbon Amsterdam Restaurant Volt
Dinerbon Amsterdam Restaurant Volt
Dinerbon Amsterdam Restaurant Volt

In de Amsterdamse Ferdinand Bolstraat kunt u met uw Dinerbon ongedwongen genieten van lekker eten en drinken bij Volt. Bij Volt wordt eerlijk gekookt voor een schappelijke prijs. Onze patron-cuisinier Rick van der Meer bewaakt zowel de kwaliteit als de prijs-kwaliteit van onze gerechten. Tevens zorgt hij ervoor dat de menukaart van Volt met de tijd meegaat en natuurlijk ook met de seizoenen. Met uw Dinerbon kunt u bij Volt dan ook lekker ontspannen borrelen en dineren en in het weekend ook gezellig lunchen. Volt is dan ook simpelweg een leuk no-nonsense café-restaurant waar u altijd lekker ontspannen kunt zitten. Al doet dit Volt natuurlijk ook wel een beetje tekort. Kom een keer gezellig langs met uw Dinerbon om zelf te ervaren wat we bedoelen!

Het attente en vriendelijke personeel draagt ook haar steentje bij aan de warme ambiance die heerst bij Volt. Zij helpen u dan ook graag met uw keuze. Zoals gezegd gaat onze menukaart met de seizoenen mee. Onze keukenbrigade vindt het ook heerlijk om te koken met mooie seizoensgebonden producten. Ook bij meerdere bezoekjes aan Volt komt u dus voor culinaire verrassingen te staan! Bij mooi weer kunt u ook mooi plaatsnemen op ons terras, met uitzicht op de bedrijvige Ferdinand Bolstraat. Met uw Dinerbon kunt u echt heerlijk terecht bij Volt Eten & Drinken, wat de aangelegenheid ook is.

Kom gezellig een keer bij ons langs met uw Dinercheque. Ons personeel kijkt uit naar uw bezoek en wij hopen u binnenkort dan ook te kunnen verwelkomen bij Volt!

 

 

Diner Cadeau wordt beoordeeld met een
8.8/10
96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
2,407 reviews