Ristorante Il Boccalino

Dinerbon Amsterdam Ristorante Il Boccalino
Adres
Utrechtsestraat 133
1017 VM Amsterdam
Telefoon
020 - 6388244
Dinerbon Amsterdam Ristorante Il Boccalino
Dinerbon Amsterdam Ristorante Il Boccalino
Dinerbon Amsterdam Ristorante Il Boccalino

In de levendige Utrechtsestraat, in het bruisende centrum van Amsterdam, kunt u met uw Dinerbon genieten van de heerlijkste Italiaanse specialiteiten bij Il Boccalino. Het restaurant ligt op een steenworp afstand van meerdere bekende Amsterdamse recreatiegelegenheden. Zo liggen de Stopera en Carré op loopafstand, maar ook het Rembrandtplein, het bekende Amsterdamse uitgaansplein, ligt vlakbij. Een complete avond vermaak kunt u dus met uw Dinerbon beginnen bij Il Boccalino. Wij hebben passie voor de Italiaanse keuken en dat merkt u al bij binnenkomst. Il Boccalino is geen chique sterrenrestaurant, dus u hoeft ook niet gedwongen te lachen om de, uiteraard wel hilarische, opmerkingen van onze kelners. Nee, bij ons kunt u gewoon genieten van een heerlijk Italiaans gerecht, zonder pretenties en zonder koude drukte. Bij ons krijgt u voor uw Dinerbon ouderwets heerlijk Italiaans eten, een fijne herbergstijl, en fijne ruimte porties. Geen poespas en geen nare verrassingen te vinden bij Il Boccalino.

Met uw Dinerbon kunt u bij ons genieten van allerlei heerlijke Italiaanse specialiteiten. Als u gewoon simpelweg zin heeft in een goede pizza en een lekkere, koude Chianti, dan bent u met uw Dinerbon aan het juiste adres bij Il Boccalino. Daar blijft het natuurlijk niet bij, we hebben ook heerlijke pasta’s en allerlei verschillende vlees- en visgerechten. Uiteraard allemaal afkomstig uit de prachtige Italiaanse keuken. Kom gezellig een keer langs met uw Dinerbon en ontdek waarom een aantal van onze vaste gasten al zo’n 25 jaar bij ons over de vloer komen.

Neem uw Dinercheque mee richting het bruisende hart van Amsterdam en kom gezellig genieten van een heerlijke Italiaanse maaltijd bij Il Boccalino. Wij heten u alvast van harte welkom!

 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10