Ristorante Pizzeria Giordano

Dinerbon Amsterdam Ristorante Pizzeria Giordano
Adres
De Wittenkade 91
1051AE Amsterdam
Telefoon
06 18435537
Dinerbon Amsterdam Ristorante Pizzeria Giordano

 

Restaurant Giordano bevindt zich aan de De Wittenkade 91 in de Staasliedenbuurt in Amsterdam. Het knusse, typisch Italiaanse restaurant is elke dag van 4 uur ‘s middags tot middernacht open en beschikt ook over een klein terras, zodat je bij mooi weer desgewenst buiten van overheerlijke Italiaanse gerechten kunt genieten terwijl je uitkijkt over de nabijgelegen gracht. Als je de website van Giordano bezoekt, dan zal het je opvallen dat de eetgelegenheid zich ook erg sterk richt op het thuisbezorgen van haar maaltijden. Maak je van die service gebruik dan kun je de bezorger echter NIET met je dinerbon of dinercheque betalen. Dat is namelijk alleen maar mogelijk als je daadwerkelijk in het restaurant zelf je consumpties nuttigt.

Zoals je van een rechtgeaard Italiaans restaurant mag verwachten staan er ook bij Giordano tal van verschillende pizza’s op de menukaart. Zo kun je bijvoorbeeld voor de overbekende pizza margherita of de pizza tonno e cipolla kiezen, die beide met huisgemaakte tomatensaus worden besmeerd. Ben je op zoek naar een heerlijke vegetarische pizza, dan zal de pizza vegetale gegarandeerd bij je in de smaak vallen. Gasten die uitgebreid bij Giordano willen tafelen zijn bij dit restaurant zonder meer aan het juiste adres, want de menukaart biedt je naast een ruim aanbod aan hoofdgerechten ook tal van smakelijke voor- en nagerechten. Als voorafje kun je onder andere kiezen uit diverse antipasti en soepen. Het menuaanbod van een Italiaans restaurant zou niet compleet zijn als er ook niet tal van pastagerechten op te vinden zouden zijn. Wat dat betreft biedt Giordano je volop keuze en worden onder meer spaghetti-, penne- en tortellonigerechten in tal van verschillende smaakcombinaties aan je gepresenteerd.

Restaurant Giordano is ook hét adres voor overheerlijke risotto, salades en vlees- en visgerechten. Als je na het smullen van het voor- en hoofdmenu nog ruimte in je buik overhebt voor een lekker toetje, dan kan het personeel van deze eetgelegenheid je onder andere voorzien van tiramisu, panna cotta of tartufo nero. Op het moment dat het Italiaanse eetfestijn wordt afgesloten met het betalen van de rekening, dan kun je die deels of volledig betalen met behulp van je dinercheque ofdinerbon.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10