Saffraan Traiteur

Dinerbon Amsterdam Saffraan Traiteur
Adres
Jan Pieter Heijestraat 128
1054MH Amsterdam
Telefoon
020 6855540
Dinerbon Amsterdam Saffraan Traiteur
Dinerbon Amsterdam Saffraan Traiteur
Dinerbon Amsterdam Saffraan Traiteur
Dinerbon Amsterdam Saffraan Traiteur

Saffraan Traiteur is gevestigd aan de Jan Pieter Heijestraat 128, op korte loopafstand van het Vondelpark in Amsterdam. De brasserie bevindt zich in een knus hoekpandje ter hoogte van de kruising met de Kanaalstraat en beschikt vanwege de vrij kleine opzet binnen over niet al te veel zitplaatsen. Het is echter mogelijk om bij goede weersomstandigheden op het smalle straatterras aan twee zijden van het pand plaats te nemen, zodat je in de open lucht van een hapje en een drankje kunt genieten terwijl alle drukte van Amsterdam aan je voorbijtrekt. Uitgezonderd enkele nationale feestdagen is Saffraan het hele jaar door elke dag van de week geopend. Je kunt er van 12 uur ‘s middags tot half 10 ‘s avonds met je dinerbon of dinercheque terecht.

Deze eetgelegenheid kun je met recht als ‘klein,maar fijn’ omschrijven, want al het lekkers dat er in het compacte horecabedrijf aan je gepresenteerd wordt heeft eerst een uiterst strenge selectieprocedure doorlopen. Alleen écht lekkere producten van topleveranciers zijn wat Saffraan betreft goed genoeg voor je smaakpapillen. Dit betekent onder meer dat er gewerkt wordt met droge worsten van Brandt en Levie, landbroden van bakkerij Vanmenno en biovlees van boerderij Lindenhoff. De brasserie heeft overigens ook een aangenaam ruim aanbod aan verschillende vegetarische gerechten en volgt sowieso voor een groot deel van het lekkers dat op de kaart prijkt de seizoenen. Je kunt er in de zomer dus van andere gerechten genieten dan in de wintermaanden. De eetgelegenheid is de uitgelezen plek voor zowel heerlijke huisgemaakte soep als verrukkelijke salades en pastagerechten. Heb je grote trek, dan kun je er onder meer smikkelen van een runderhamburger of – als je de voorkeur aan vegetarisch eten geeft – van een bospaddestoelenburger. Ook voor wat betreft de te drinken dranken kun je er bij Saffraan zeker van zijn dat je glas gevuld wordt met smaakvol vocht van uitgelezen kwaliteit. In veel gevallen zullen er namelijk biologische rode en witte wijnen, rosé, prosecco, bieren en vruchtensappen aan je worden geschonken.

Aangezien Saffraan Traiteur officieel acceptant van de dinercheque en de dinerbon is kun je er aan het einde van je verblijf zonder problemen met het beschikbare saldo je rekening betalen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 5 /10