Sal Gorda

Dinerbon Amsterdam Sal Gorda
Adres
Van Breestraat 107 hs
1071 ZJ Amsterdam
Telefoon
020 - 6730877
Dinerbon Amsterdam Sal Gorda
Dinerbon Amsterdam Sal Gorda
Dinerbon Amsterdam Sal Gorda

Als u zin heeft in een Spaanse feestje, dan kunt u met uw Dinerbon van Diner Cadeau naar Sal Gorda. Het vrolijke en kleurrijke interieur, de gastvrije bediening, maar bovenal de heerlijke tapas maken uw diner tot een waar fiesta! Sal Gorda is gevestgd in Amsterdam Oud-Zuid vlak in de buurt van het Concertgebouw en het Museumplein. Het is dan ook de ideale locatie om uw avondje theater te combineren of uw bezoek aan een van de mooie musea feestelijk af te sluiten.

Op de kaart van Sal Gorda staan vele heerlijke tapas. Tapas eten is extra gezellig omdat u en uw gezelschap allemaal kleine gerechtjes kiezen en zo van veel verschillende dingen en smaken kunt proeven. Dit kan uiteenlopen van vlees tot gamba’s, van pikant tot zoet en van romig tot krokant! U kunt u hier ook de chef in laten helpen met de speciale ‘keuze van de chef’ menu’s. Zo heeft u voor een bepaald bedrag per persoon een royale combinatie van de lekkerste tapas op de menukaart.

Het woord tapas komt van het Spaanse werkwoord ‘tapar’, wat ‘afdekken’ betekent. Om te voorkomen dat er insecten in de wijn of het bier zouden komen, dekte de barman de glazen af met een stuk chorizo of serano. Een bijkomend voordeel is dat door de zoute tapas ook meer drank werd verkocht!

Bij Sal Gorda waant u zich even in het Spanje van tapas en goede wijnen midden in Amsterdam. Kom eens langs en neem uw Dinercheque mee! Wel vragen wij u dit even te vermelden bij reservering.  

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10