Selam Afrika Restaurant

Dinerbon Amsterdam Selam Afrika Restaurant
Adres
Dapperstraat 94H
1093 BZ Amsterdam
Telefoon
020 3584645
Dinerbon Amsterdam Selam Afrika Restaurant
Dinerbon Amsterdam Selam Afrika Restaurant

Selam Afrika Restaurant brengt de Ethiopische en Afrikaanse keuken naar Amsterdam-Oost. Hier bent u aan het juiste adres als u graag uw culinaire blik wilt verrijken met Afrikaanse specialiteiten. Met passie en liefde bereiden onze koks voor u de lekkerste gerechten met Afrikaanse kruiden en sauzen die je nergens anders zult tegenkomen. Ervaar Afrika met uw dinerbon of dinercheque.

 Onze diverse kaart heeft een zeer gevarieerd aanbod waar voor iedereen wel wat tussen zit. Zo hebben wij heerlijk vlees gerechten met bijvoorbeeld kip, lamsvlees of rund. Ook hebben wij heerlijk visgerechten zoals garnalen met Oost-Afrikaanse kruiden of een heerlijk vispotje. En natuurlijk zijn wij ook de vegetariërs niet vergeten. Nergens zullen groenten lekker gegeten worden dan bij ons. Ook hebben wij group plates voor groepen die zoveel mogelijk willen meekrijgen van ons menu en samen ervan willen genieten. Met onze Afrikaanse kruiden en sauzen zult u uw vingers aflikken bij alles wat onze keuken te bieden heeft.

Selam Afrika Restaurant ligt op een goede locatie nabij station Amsterdam Muiderpoort in het bruisende Amsterdam-Oost. Met uw dinerbon of dinercheque kunt u bij ons een unieke ervaring verwachten met verrassingen en specialiteiten uit de Oost-Afrikaanse keuken. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen. 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10