Springaren

Dinerbon Amsterdam Springaren
Adres
Herengracht 88
1015 BS Amsterdam
Telefoon
020-6249635
Dinerbon Amsterdam Springaren
Dinerbon Amsterdam Springaren
Dinerbon Amsterdam Springaren

Heerlijk Belgisch en Bourgondisch dineren in het centrum van Amsterdam met uw Dinerbon kan in Springaren. Al ruim 25 jaar geniet men hier van oprechte Bourgondische gastvrijheid. Met uw Dinerbon kunt u bij Springaren op een aantal bijzondere manieren dineren. Zo hebben wij drie dineropties onder één dak, uiteraard allemaal geijkt op de Belgische keuken. Voor zowel een avondvullend diner als een klein hapje eten bent u bij ons aan het goede adres met uw Dinerbon.

Onze ambachtelijke menukaart presenteren wij namelijk in drie verschillende sferen. Als u kiest voor ‘Mams Keukentafel’ kunt u voor een prima prijs een hapje eten. Geen avondvullend programma, maar u kunt toch ontspannen genieten van drie gangen. Genieten zoals thuis zeg maar! Een echte Bourgondische avond uit met uw Dinerbon kan als u voor ‘Belgisch Barok’ gaat. Hierbij deelt u drie gangen met uw tafelgenoten. Qua formaat zijn de gerechten ietwat aangepast, zodat u van meerdere gerechten lekker kunt proeven. Voor de flamboyante restaurantganger hebben wij ‘Madam Champoepel’ in de aanbieding. Een toffe avond ordinair en culinair genieten van onze verschillende gerechten. Hierbij proeft u vier gerechtjes van de kaart. Zoals een Belgisch restaurant betaamd hebben wij een uitgebreide bierkaart met daarop tal van prachtige Belgische bieren. Variatie troef, van blond tot tripel en van wit tot malt, voor de bierliefhebber zijn wij een uitstekende plek.

Kom op z’n Belgisch genieten met uw Dinercheque bij Restaurant Springaren. De schitterende ambiance van de Herengracht krijgt u er voor niets bij. Hopelijk komt u snel een keer bij ons op bezoek!

Diner Cadeau wordt beoordeeld met een
8.8/10
96% beveelt ons aan